Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntijoita

post_image

RekryilmoitusHaluaisitko työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävissä projekteissa osaavien ja mukavien työkavereiden kanssa? Netum on pitkäjänteinen, osaamisen kehittämiseen kannustava IT-palvelutalo.

 

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE?

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset IT-järjestelmiin liittyvät hallinta- ja ylläpitotyöt, vianselvitys sekä projekteihin osallistuminen. Pääset työskentelemään tiiviisti asiakkaiden parissa ja sytyt haastavien ongelmien ratkaisemisesta.

Toivomme, että sinulla on kertynyt jo työkokemusta vastaavista IT-alan tehtävistä ja Linux-ylläpidosta. Olet tottunut työskentelemään esimerkiksi seuraavien asioiden parissa:

  • Linux-palvelimien ylläpito
  • Bash-skriptien teko
  • Docker-konttien luonti ja ylläpito
  • Tietokannat esim. MySQL

Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työotteen. Haluat kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti ja otat mielelläsi vastuuta. Sinulla on sujuvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suomen kielellä.

 

MITÄ TARJOAMME?

Meillä pääset osaksi kasvavaa huippuammattilaisten tiimiä ja työskentelemään monipuolisten sekä mielenkiintoisten projektien parissa. Työtehtävä tarjoaa sopivasti haasteita ja työnantajana varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut. 

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta työt onnistuvat myös täysin etänä. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

KIINNOSTUITKO?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 16.01.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kimmo Koivisto, puh. +358 40 952 4242, kimmo.koivisto(at)netum.fi ja rekrytointiprosessista yleisesti Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi.

Valitulle hakijalle tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset. 

 

MIKÄ NETUM?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Group logo

Tietoja

Hakuaika: 16.12.2021 - 16.1.2022
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Netum Group:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä