Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäasiantuntija (SQL), Espoo

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt Espoon toimipisteeseemme osaavaa

Järjestelmäasiantuntijaa

Odotatko tehtäviltäsi monipuolisuutta, mielenkiintoisuutta ja vaihtelevuutta? Haluatko olla kehittämässä liiketoimintaa tukevia järjestelmiä ja ratkaisuja? Tunnistatko ICT:n mahdollisuudet liiketoiminnan menestyksen takana?

Toimintamme laajentuessa etsimme järjestelmäasiantuntijaa, joka motivoituu haasteista ja täydentää osaamisellaan ja kehitysmyönteisellä asenteellaan viiden hengen ICT-tiimiämme.

Sinun roolisi

Monipuolisessa roolissasi vastaat kiinteistöliiketoimintamme eri järjestelmien (mm. Tampuuri) ylläpidosta, kehittämisestä ja käyttäjätuesta sekä tietokantapohjaisen informaation raportoinnista ja analytiikasta. Lisäksi pääset osallistumaan uraauurtavaan Kenno-projektiin, jossa olemme mukana kehittämässä täysin uutta toiminnanohjausjärjestelmää kiinteistöalalle.

 

Tehtävässä pääset myös osallistumaan ohjelmistorobotiikan hyödyntämiseen toiminnassamme sekä uudistamaan netti- ja intrasivujamme.

Järjestelmäasiantuntijan roolissa toimit erityisesti markkinoinnin ja viestinnän, mutta myös muiden yksiköiden teknisenä tukena ja osallistut järjestelmien, verkkosivujen ja intran kehittämiseen, ongelmien ratkaisemiseen ja ratkaisujen löytämiseen.

Mitä tarjoamme?

Tulet osaksi innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Työyhteisömme on rento ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan osaajia. Käytössäsi on konsernimme useat henkilöstöedut, kuten laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutus, kuntosali sekä mahdollisuus lounasseteleihin. 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

  • IT-alan koulutusta tai vastaavaa vahvaa käytännön kokemusta
  • koodausosaamista PHP- ja SQL-kielillä
  • HTML:n, CSS:n ja Javascriptin tuntemusta
  • osaamista Wordpress-julkaisualustalle koodaamisesta
  • kokemusta kehitys- ja käyttöönottoprojekteista, myös hankkeen vetäjän roolissa
  • Microsoft 365 -ympäristön tuntemusta, erityisesti intranetin kehittämisessä ja uudistamisessa Sharepoint-alustalla

Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä sekä organisointikykyä. Osaat priorisoida tehtävät niin, että asiat etenevät oikeassa tahdissa. Tehtävässä toimit oma-aloitteisesti ja itseohjautuvasti. 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Lisätietoja tehtävästä antaa ICT-asiantuntija Lauri Haara 045 7734 3786 torstaisin ja perjantaisin 13:30-15:30.

Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 27.3. hakulinkin kautta.

Meistä

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakennuttamisesta ja n. 20 000 asuntoa omistuksessa eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä rakenteilla on valtakunnallisesti n. 1700 asuntoa. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Pinterest
TA-Yhtymä Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.-1 - 27.3.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://ta.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=210

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii TA-Yhtymä kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä