Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Järjestelmäarkkitehti

post_image

RekryilmoitusAdafyllä teemme ohjelmistoratkaisuja eri toimialoille Microsoft-teknologioilla. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Copart Suomi, Tana ja Kojamo. Adafy on Microsoft Gold Partner - olemme näkemyksellinen Microsoft-ohjelmistokumppani asiakkaillemme. Olemme kokeneita ja innostuneita teknologioista ja asiakkaidemme liiketoiminnan digitaalisesta kehittämisestä. Rakkautemme Azureen on jo pitkäaikaista. 

Etsimme järjestelmäarkkitehtia vahvistamaan joukkoamme! 

Haemme henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta järjestelmäarkkitehtinä tai vastaavassa roolissa toimimisesta .NET ja Azure-maailmassa. Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää, että pystyt hahmottamaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan eri Azure- ja Microsoft-palveluista koostuvia kokonaisuuksia.

Toivomme osaamista ja kokemusta näistä: 

• Kokonaisvaltaista näkemystä eri Azure-palvelujen hyödyntämisestä järjestelmäkehityksessä 

• Hyvää yleisymmärrystä siitä miten .NET on kehittynyt ja mihin suuntaan se on menossa

• Hyvää yleisosaamista Microsoft-teknologioista 

• Ymmärrystä Open Source -projektien kehityksestä ja ylläpidosta

Toivomme lisäksi, että:

• Pystyt kantamaan vastuuta

• Viihdyt lähietäisyydellä niin asiakkaan kanssa kuin omassa rauhassa toimistossamme tai kotitoimistolla

• Haluat toimia mentorina nuoremmille kehittäjille

• Olet halukas oppimaan uutta ja kehittymään osaajana

Adafyllä pääset syventymään mm. näihin: 

• Azuren eri palvelut 

• Laajojen Azure-pohjaisten järjestelmähankkeiden läpivienti

• .NET 5 ja .NET Core 3.1. 

• Blazor 

• Open Source -tuotekehitys

• .NET yhteisöjen kanssa kommunikointi

• Azure DevOps 

Miksi meille?

Meillä pääset toimimaan tärkeässä roolissa hyvinvoivassa työyhteisössä. Tiimissä yhdessä autamme toisiamme ja asiakkaitamme tuorein, järkevin ja käytännöllisin ratkaisuin. Viihtyisä toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylässä, mutta voit hyvin asua myös muualla, paikkariippumaton työ on meille arkipäivää. Työkavereita löytyykin myös mm Tampereelta ja Helsingistä. Joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut ovat osa adafyläisten arkea. 

Ohjelmistoarkkitehtimme Tero kertoo työstään Adafyllä näin: ”Adafyllä työn tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti, mutta samaan aikaan annetaan myös suuri painoarvo työntekijän hyvinvoinnille ja vapaa-ajalle. Adafyllä työskennellessäni olen päässyt käyttämään uusimpia teknologioita mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Adafyltä löytyy osaamista ja asiantuntemusta hyvin monesta eri sovelluskehityksen osa-alueesta, joka on suuri voimavara eri asiakasprojektien haasteiden edessä.”

Toisen näkökulman tuo esille arkkitehtimme Miikka: ”Pidän siitä että Adafyllä pysymme Microsoft-teknologiaosaamisen aallonharjalla. Perehdytyksen kautta varmistetaan että sovelluskehitys tapahtuu aina ajankohtaisilla menetelmillä ja teknologioilla. Adafy on ohjelmistotalona aidosti ketterä ja työtehtävät sisältävät mukavasti vaihtelua. Laadukkaaseen sovelluskehitykseen suhtaudutaan intohimoisesti, mutta työnteko ei ole turhan vakavaa ja työilmapiiri on loistava.”

Kiinnostuitko? Lisää meistä kuulet toimitusjohtajaltamme Satulta, sähköposti: satu.kuusinen@adafy.com

Pinterest
Adafy Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Työkavereita löytyy Jyväskylästä eniten, mutta voit työskennellä paikkariippumattomasti mistä päin vain. Etätyöt ovat siis meille arkipäivää.
Linkki: www.adafy.com
Yhteydenotto: satu.kuusinen@adafy.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Adafy kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Azure
Microsoft

Adafy Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä