logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Järjestelmä/tekninen asiantuntija ylläpitoon

post_image

RekryilmoitusHaluatko palvella asiakkaita hyvin ja löytää ratkaisut ongelmiin, joilla on välitön vaikutus asiakkaiden liiketoimintaan? Tule meille töihin JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI ratkaisuylläpitoon!

SINUN ROOLISI YLI 200 MORELAISEN JOUKOSSA 

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa sekä Etteplan MOREa kehittymään entistä paremmaksi kumppaniksi. Autat myös mielelläsi työkavereitasi ja viihdyt tiimityössä. Meillä pääset ylläpitämään erilaisia järjestelmäkokonaisuuksia erilaisissa asiakkuuksissa, jotka eivät rajoitu tiettyyn toimialaan, sillä asiakkaamme toimivat muun muassa kaupan alalla, teollisuudessa, logistiikka-alalla, öljyn vähittäismyynnissä sekä ICT-alalla. Jos siis omaat jo valmiiksi jonkun toimialan tarkempaa tuntemusta, hienoa!

PÄÄSET MUKAAN SEKÄ JÄRJESTELMÄYLLÄPITOON ETTÄ ASIAKASRAJAPINTAAN

Työ on ajoittain hektistä ja vaatii toisinaan hyvin nopeaa reagointia, toivomme sinun olevan rauhallinen ja kärsivällinen henkilö, joka osaa priorisoida työtehtäviä. Kiireen keskellä edellytetään hyvää paineensietokykyä ja tarkkuutta. Tehtävä vaatii hyviä kommunikointitaitoja niin asiakkaan kuin tiimin suuntaan ja sinulle on etua, jos olet käyttänyt aiemmin erilaisia tikettijärjestelmiä. Soveltuva IT-alan koulutus luo hyvän pohjan työlle ja toivomme sinulta löytyvän myös monipuolista alan työkokemusta mielellään sekä ohjelmistokehityksestä että ylläpidosta tai muista soveltuvista rooleista. 

Työhön tuo vaihtelua mitä moninaisemmat asiakasongelmat. Toivomme sinulta löytyvän käyttökokemusta ainakin joistakin seuraavista alueista:

  • Pilvialustat AWS ja Azure
  • SQL-tietokannat
  • Unix / Linux ja Windows käyttöjärjestelmät
  • PC rauta- ja verkko-osaaminen (TCP/IP)
  • Microsoft järjestelmät 
  • WordPress
  • Akeneo
  • Liferay

Tehtävässä menestyy henkilö, joka arvostaa hyvää työyhteisöä ja haluaa myös itse olla hyvä tiimin jäsen. Ratkaisuylläpitäjämme ovat työhönsä sitoutunut tiivis porukka, jolle toisten auttaminen ja asiakkaan palveleminen on tärkeää. Kuten me muutkin eatechilaiset, sinäkin olet oma-aloitteinen, innokas uuden oppija ja itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt viestimään sujuvasti niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

MORE REASONS TO WAKE UP ON MONDAYS

Etteplan MOREssa me arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka".

Etteplan MOREssa viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat ja suhtaudumme joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta, ja useat morelaiset hyödyntävät etätyömahdollisuutta.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta.

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään viimeisenä hakupäivänä, ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen sivun oikeassa reunassa olevasta linkistä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta.

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: 19.12.2018 - 13.1.2019
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Omat tagit

sql
Akeneo

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Microsoft
Liferay
WordPress
Linux
Windows

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku