Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-palvelupäällikkö

post_image

RekryilmoitusHaemme kokenutta IT-palvelupäällikköä

Tule mukaan kasvavaan asiantuntijajoukkoon vastaamaan Tammi Digitalin palveluliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Tarjoamme sinulle tärkeän ja vastuullisen työn, viihtyisän työympäristön sekä mukavat työkaverit Lahden parhaalla paikalla, matkustajasatamassa vanhan tulitikkutehtaan rustiikkisessa ympäristössä.

Tammi on osa kolmen yrityksen ryhmää Oakhill Groupia, joka on keskittynyt digitaalisiin palveluihin, markkinointiin, viestintään ja kestävän liiketoiminnan kehittämiseen. Nopeasti kasvaneessa joukossamme on töissä jo yhteensä 20 asiantuntijaa, jotka kehittävät toimintaamme ja palveluitamme jatkuvasti. Haluatko olla yksi heistä – eli meistä?

Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa uutta strategiaamme, jossa vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat olennaisessa roolissa kaikessa tekemisessämme – Tammessa muun muassa verkkosivujen tietoturvan parantamisen muodossa. Missionamme on auttaa hyviä yrityksiä menestymään kestävästi muuttuvassa maailmassa.

 

Etsimämme IT-palvelupäällikkö

 • Toimii tarjousvaiheessa teknisenä asiantuntijana myynnin tukena
 • Toimii DevOps-asiantuntijana projektipäälliköiden tukena asiakasprojektiemme määrittelyvaiheessa
 • Vastaa käyttöönotto- ja ylläpitovaiheiden onnistuneesta läpiviennistä ja palveluiden siirrosta Tammi Hosting- ja Tammi Ylläpito -palveluiden piiriin.
 • Osallistuu aktiivisesti Tammen sisäiseen menetelmäkehitykseen ja käyttämiemme vakioratkaisujen määrittelyyn.
 • Tuo teknisen asiantuntijan näkemyksiä verkkopalveluiden teknologiavalintoihin, toteutusarkkitehtuurin, tietoturvaan ja integraatioiden suunnitteluun.

IT-palvelupäällikön tehtävät jakautuvat kolmeen osa-alueeseen: Tammi Ylläpito- ja Tammi Hosting -palveluiden pyörittäminen, palveluiden toiminnan jatkuva kehittäminen sekä Tammen DevOps-käytänteiden kehittäminen.

 • Tammi Ylläpito on huolenpitopalvelu, jonka puitteissa huolehdimme asiakkaidemme WordPress-verkkosivujen ja WooCommerce-verkkokauppojen säännöllisestä viikoittaisesta ylläpidosta. Palvelun puitteissa teemme alustan ja aliohjelmien versiopäivitykset, seuraamme sivuston suorituskykyä, huolehdimme varmuuskopioista sekä tuotamme SLA-tasojen mukaisesti asiakastukipalvelua sopimusasiakkaillemme.
 • Tammi Hosting on verkkosivuasiakkaidemme käyttöön kehitetty verkkopalvelinten ja palomuuriratkaisujen käyttöpalvelu, jossa keskiössä on asiakaskohtaisesti dedikoituihin palvelimiin perustuva korkea suorituskyky, tietoturvan korkea taso sekä jatkuva suorituskyvyn monitorointi.
 • DevOps -käytänteiden kehittäminen on tärkeä osa strategiaamme ja valittavalla IT-palvelupäälliköllä on keskeinen rooli tässä kehityksessä. Asiakaskohtaisten verkkopalveluiden kehitykseen kuuluu usein asiakaskohtaisten integraatioiden määrittelyä ja toteuttamista sekä edellä kuvattujen Tammi Ylläpito- ja Tammi Hosting -palveluiden sovittamista vastaamaan asiakkaan vaatimuksia.

Tarjoamme sinulle

 • Työyhteisön, jossa on hyvät toimintatavat, rutiinit ja työkalut toimia niin etänä, läsnä kuin hybridinäkin. Me haluamme rohkaista itseohjautuvaan toimintaan, jossa pystyt vapaasti päättämään missä ja koska työtä teet.
 •  Laajennettu työterveyspalvelu
 • Mielenkiintoisia ja haastavia asiakasprojekteja eri toimialoilta ympäri Suomea
 • Matalan hierarkian jokapäiväisessä työssä
 • Motivoivan ja joustavan työympäristön
 • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää

Lue vastuualueiden laajempi kuvaus Tammen sivuilla ja laita hakemuksesi sivujemme kautta.

Pinterest
Tammi Digital Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 17.1.2023 - 15.2.2023
Sijainti: Lahti
Linkki: https://tammidigital.fi/rekry/it-palvelupaallikko/
Yhteydenotto: rekrytointi@tammidigital.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Tammi Digital kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

IT

Teknologia

WordPress

Omat tagit

oakhill group
tammi digital
palveluliiketoiminta
it-palvelupäällikkö

Tammi Digital Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä