logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

IT-liiketoimintajohtaja

post_image

RekryilmoitusKaisanet Oy on Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Kaisanet tuottaa arvoa asiakkailleen korkealaatuisen it-osaamisen muodossa.

Työllistämme vajaat 100 henkilöä Kajaanissa ja Iisalmessa ja nyt haemme

IT-liiketoimintajohtajaa

uuteen positioon voimakkaan kasvun tueksi vastaamaan Kaisanetin IT-liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

Tehtäviesi ytimessä on IT-liiketoiminnan asiakaskokemuksen vahvistaminen ja syventäminen organisaation prosessien kehittämisen ja kokonaisliiketoiminnan ohjaamisen kautta. Johdat asiantuntijatiimiäsi ja huolehdit asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävään voi kuulua myöhemmin mahdollinen johtoryhmätyöskentely.

Sinulla on yli viiden vuoden kokemus johtamisesta ja kokemusta IT-sovellus-, -infra- sekä -tuki- ja ylläpitopalveluiden tuottamisesta ja tarjoamisesta yrityksille. Sinulla on hyvät alan verkostot ja olet tavoitteellinen sekä yhteistyöhakuinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän alueellisesti merkittävässä ja taloudellisesti vakaassa yrityksessä. Vastuullisuus on meille työnantajan tärkeä arvo, joten huolehdimme työntekijöistämme, maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja meillä on laajat henkilökuntaedut.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Arto Savela puh. 040 729 6600 tai Veli-Antti Vasela puh. 0400 294 433. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi 24.2.2019 mennessä.

Pinterest
MPS Enterprises

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Iisalmi, Kajaani
Linkki: http://bit.ly/2CE1ysX

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Omat tagit

liiketoimintajohtaminen
johtoryhmä
johtaminen
it-infrastruktuuri
IT-infra
IT-infrastructure
it-tukipalvelut
it-ympäristön ylläpitopalvelut
asiakaskokemuksen kehittäminen
Asiakaskokemuksen johtaminen
ICT-johtaja
johtotehtävät
johtaja
liiketoimintajohtaja

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus ICT-asiantuntija / Finanssiala ry, Helsinki

Jatkuva haku

Finanssiala ry (FA) on pankkeja, vakuutusyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä, arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Hankinta, Tietohallinto, +8 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Sharepoint, Windows, Järjestöt ja yhdistykset, Pankki ja vakuutus

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Software Designer for Product Development (Helsinki) / Sulzer Pumps Finland

Jatkuva haku

Sulzer is a global leader in pumping and blending technology. In Finland we manufacture process pumps, mixers and compressors for Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +7 muutaArkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, C, C++, Linux, Qt, graphic user interface

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Senior IT Infrastructure Specialist / Sulzer Pumps Finland, Helsinki

Jatkuva haku

Sulzer is a well-established global manufacturing corporation offering reliable and sustainable solutions for Lue lisää..

Osaamisalueet: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Azure, +11 muutaMicrosoft, Valmistava teollisuus, Active Directory, Messaging, dns, PKI, ADFS, Azure AD, ITIL, DevOps, KMS

Sijainti: Helsinki, Kotka

job_image

Rekryilmoitus Full-stack/.net-ohjelmoija / MPS Prewise

Jatkuva haku

MPS Prewise etsii sinuaFull-stack/.net -ohjelmoijaMPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosviestinnän asiantuntija. Lue lisää..

Osaamisalueet: Microsoft, Angular, C#, +14 muutaJavascript, Asiantuntijapalvelut, Koulutusala, Full Stack, MVC, Microsoft SQL Server, css3, CSS 3, Bootstrap, less, SaSS, jquery, angularjs, angular js

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistosuunnittelija / Sulzer

Jatkuva haku

Sulzer on globaali ja johtava pumppaus- ja sekoitusteknologian toimittaja. Suomessa valmistamme prosessipumppuja, sekoittimia ja Lue lisää..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaOhjelmistokehitys, C, C++, Linux, Qt, käyttöliittymätestaus, testaus, Ohjelmointi, ohjelmointi testaus, diplomi-insinööri, vaatimusmäärittely, vaatimusmäärittelyt, ylläpito, teknologiateollisuus, ohjausjärjestelmät

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT Desktop Specialist / AB Enzymes, Rajamäki

Jatkuva haku

AB Enzymes is a subsidiary of Associated British Foods PLC (UK) and it is a leading company in the enzymes business worldwide. We Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, +8 muutaIt-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, it-tukipalvelut, It-Loppukäyttäjäpalvelut, support

Sijainti: Nurmijärvi

job_image

Rekryilmoitus Toimitusjohtaja / MPS Prewise, Helsinki

Jatkuva haku

MPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja johtamisen kehittämisen asiantuntija. Osaamistamme ovat erityisesti vahvat Lue lisää..

Osaamisalueet: Myynti, Projektinhallinta, Asiantuntijapalvelut, +7 muutaIT, Koulutusala, tuotteistus, verkkooppiminen, digitaalinen liiketoiminta, digitaalinen oppiminen, gimlet

Sijainti: Helsinki

Rekryilmoitus Full-stack/.net -ohjelmoija / MPS Prewise, Helsinki

Hakuaika: 18.10.2019 - 1.11.2019

MPS Prewise etsii sinuaFull-stack/.net -ohjelmoijaMPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosviestinnän asiantuntija. Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Tuotekehitys ja suunnittelu

Sijainti: Helsinki

Siirry yrityksen profiiliin MPS Enterprises kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku