Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT Development Manager

post_image

RekryilmoitusLöytyykö sinulta kokemusta sisäisen IT:n parista sekä näkemystä sen kehittämiseen? Haluaisitko kehittää omaa teknistä asiantuntijuuttasi kansainvälisessä työympäristössä sekä osallistua Fellowmindin toiminnan ketteröittämiseen?

Haemme uuteen rooliin IT Development Manageria vastaamaan Fellowmind Finlandin järjestelmäpalveluiden kehittämisestä ja ylläpidosta. Roolissa pääset keskittymään kasvuyhtiön sisäisen IT:n pariin ja toimit nimettyjen järjestelmäkokonaisuuksien teknisenä omistajana, vastaten järjestelmien laadusta, toimivuudesta sekä käytettävyydestä. Osallistut myös järjestelmien määrittelyyn ja testaukseen sekä ratkot järjestelmiin kohdistuvia tukipyyntöjä. Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että asiantuntijoillamme on käytössään toimivat työkalut sekä järjestelmät työnsä toteuttamiseen. Omaathan siis ratkaisukeskeisen ja palveluhenkisen asenteen – asiakkainasi toimivat työkaverisi eri funktioissamme. Olennainen osa arkeasi on myös toimintamme jatkuva kehittäminen ja ketteröittäminen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Omaat jo useamman vuoden kokemuksen IT-alan parista sekä vahvan kehittämishalun ja tahtotilan pysyä kanssamme aallon harjalla uudistuvissa teknologioissa
  • Kokemusta erityisesti Atlassian järjestelmien ylläpidosta (Jira, Confluence). Muita käyttämiämme ja työpöydällesi kuuluvia teknologioita ovat Dynamics CRM, Power BI sekä M365
  • Kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia, asioiden välisiä yhteyksiä sekä priorisointikykyä kehityshankkeiden toteuttamiseen
  • Vianetsintä sekä ongelmanratkaisu on sinulle mieluisaa puuhaa ja tartut toimeen ratkaisukeskeisellä hands-on asenteella haastavienkin tilanteiden edessä
  • Oma-aloitteista sekä itsenäistä otetta työhön. Tukea on aina tarjolla, mutta tässä uudessa roolissa pääset tuomaan rohkeasti omaa asiantuntijuuttasi esiin ja vaikuttamaan prosessiemme kehitykseen
  • Taitoa kommunikoida erilaisille kohderyhmille suomeksi sekä englanniksi

Sovit porukkaamme, mikäli olet tiimipelaaja, joka osaa kantaa ja ottaa vastuuta. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, joten jatkuva uteliaisuus ja avoin suhtautuminen muutokseen on eduksesi jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa, kasvuyhtiölle tutussa ympäristössä. Me olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan, mitä me voisimme oppia sinulta ja miten voimme olla apunasi sinun urakehityksessäsi!

Fellowmind Groupissa on noin 2000 asiantuntijaa ympäri Eurooppaa. Suomessa meitä asustaa yhdeksällä paikkakunnalla noin 500. Tähän kyseiseen rooliin etsimme henkilöä ensisijaisesti Espoon toimipistellemme – hienoista toimistoista huolimatta meille etätyö on kuitenkin arkipäivää.

Miksi Fellowmind?

Kansainvälisyys. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana vahvaa IT-alan ja konsultoinnin kasvutarinaa, jonka jatkomenestykseen ja kansainvälistymiseen pääset vaikuttamaan. Kasvumme varmistanut asiakaskuntamme on kestävällä pohjalla. Asiakkailtamme saamamme palautteet ja tunnustukset kertovat vakuuttavaa kieltä - teemme yrityksenä monia asioita oikein.

Uskomme vastuuseen ja vapauteen: Kukin on vastuussa omasta työstään ja pääsee toteuttamaan sitä parhaaksi katsomallaan tavalla. Oma tiimisi on kuitenkin aina tukenasi. Tiimimme koostuu todellisista ammattilaisista, jotka taitavat myös työpäivää piristävän huumorin jalon taidon. Työyhteisömme on rento, innovatiivinen ja avulias.

Serious About Fun. Fellowmindille olet tervetullut juuri omana itsenäsi, meillä ei ole mitään muottia mihin pitäisi istua, vaan uskomme, että kukin on paras juuri sellaisena, kun on. Ihmiset ovat tekemisemme ytimessä ja satsaamme paljon ihmisten hyvinvointiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Tavoitteemme on, että marraskuisena maanantaiaamuna töihin tulo ei nosta ahdistuksen tai ärsytyksen tuntemuksia, sillä työn ja vapaa-ajan suhteen täytyy olla kuosissa ja työn mukavaa.

Turvallinen Työyhteisö. Me teemme työtä yhdessä tiiviinä tiiminä ja toisiamme jatkuvasti kannustaen. Uskallamme avoimesti käsitellä myös niitä vaikeita asioita, joita joskus mieluummin vain lakaisisi maton alle. Meillä voit tuntea olosi turvalliseksi ja saat kehittyä omaan tahtiisi suuntaan, joka on sinulle innostava.

Kattavat Etumme. Kiinnostaisiko käydä kuukausittain tunnin hieronnassa firman piikkiin taikka hankkia työsuhdepyörä? Meillä saat perinteisen lounasedun lisäksi käyttöösi Epassi Flexin (600 €/v), jonka voi käyttää haluamallasi tavalla harrastuksiin, kulttuuriin, hammaslääkäriin tai vaikka julkiseen liikenteeseen. Toimiston rahka/välipalakaapin antimet pelastavat, kun nälkä yllättää ja kuntosalijäsenyys on kaikille halukkaille otettu. Laaja työterveyssopimus kanssa sekä Auntie -palvelu tukee ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Opiskelemista ja itsensä kehittämistä tuetaan opiskelurahalla sekä Academy-konseptin kautta. Etuja siis piisaa ja valikoimaa kehitetään, hyvät ideat meillä on tapana toteuttaa.

Kuinka hakea?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille viimeistään 19.2.2023. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: 1.2.2023 - 19.2.2023
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.fellowmindcompany.com/fi-fi/ura/hae/it-development-manager/
Yhteydenotto: riikka.ketola@fellowmind.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä