Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT- asiantuntija/ Stalatube

post_image

RekryilmoitusStalatube Oy on suomalainen, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden ruostumattomien teräsrakenneputkien ja komponenttien ja niiden jatkojalosteiden valmistaja. Neliö- ja suorakulma-putkiemme valikoima on maailman laajin. Visiomme on olla maailman johtava vastuullisesti ja asiakaslähtöisesti tuotettujen erityislujien ruostumattomien teräsputkien ja komponenttien valmistaja. Yrityksemme on toiminut 50 vuoden ajan, ja myyntimme ulottuu kaikkiin maanosiin ja 50 maahan. Investoimme, laajenemme, ja jatkamme kansainvälistymistämme edelleen. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa ja myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Intiassa sekä tytäryhtiö Puolassa. Stalatube panostaa vahvasti kasvaviin liiketoiminta- ja markkina-alueisiin.

www.stalatube.com

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lahteen

IT-ASIANTUNTIJAA

mielenkiintoisiin liiketoimintojen ja tuotannon järjestelmien ylläpito- ja kehitystehtäviin.

Stalatubella IT-palveluiden tuottamisesta vastaa sisäinen IT-tiimimme, joten tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa osaamisellasi ratkaisuihin. Toimintamallimme on hyvin ketterää, asiakaslähtöistä sekä ratkaisuhakuista, ja nämä periaatteet ohjaavat myös järjestelmiemme toiminnallisuutta.

Vastuullesi kuuluu erilaisten IT-projektien edistäminen ja jalkauttaminen liiketoimintoihin. Olemme mm. uusimassa nykyisen ERP-järjestelmämme lähivuosien aikana; pääset mukaan valmistelutyöhön ja vaikuttamaan avainasemassa uuden järjestelmän määrittelyihin sekä valintaan ja jatkokehitykseen.

Tehtävässä tarvitaan aitoa mielenkiintoa IT-ympäristön toiminnan varmistamiseen, integraatioiden ja prosessien aktiiviseen kehittämiseen sekä työskentelyyn linjaorganisaation tukena. Toimit tärkeänä linkkinä ulkoisten palvelutoimittajien, liiketoiminnan ja IT-tiimimme välissä huolehtien palveluidemme sujuvuudesta ja keskinäisestä yhteistyöstä.

Tehtävä edellyttää vastuullisuutta ja järjestelmällisyyttä asioiden läpiviennissä sekä palveluhenkisyyttä. Menestymistäsi tukee tausta esimerkiksi liiketoimintajärjestelmien ylläpito- tai kehitystehtävistä. IT-asiantuntijan toivotaan kasvavan roolissaan vastaamaan IT-kehityskokonaisuuksista, siksi odotamme mielenkiintoa toimia tulevaisuudessa myös projektien vetäjänä. Monipuolinen osaaminen, aktiivisuus asioihin tarttumisessa ja kiinnostus alan uusimpiin ratkaisuihin auttavat sinua menestymään työssäsi.

Arvostamme osaamista erityisesti seuraavilta alueilta:

  • liiketoimintajärjestelmien käyttöönotto ja/tai ylläpitotehtävät (esim. CRM, ERP)
  • liiketoiminnan tarpeiden ja vaatimusten määrittelykokemus
  • kokemusta projektinhallinnasta
  • Master Datan hallinnan tai ylläpidon kokemusta
  • SQL-tietokantaosaamista
  • tietoteknistä (korkea)koulutusta
  • kykyä kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät alan johtavassa yhtiössä. Meillä on laatubrändi ja -tuotteet. Ennen kaikkea meillä on innostunut huippuosaajien työyhteisö, jonka hyvinvointia työnantaja tukee erilaisin huomioimisin ja henkilöstötapahtumin ja henkilöstöeduin, kuten esim. laaja työterveyshuolto. Meillä on käytössä myös tulospalkkio koko henkilöstölle.

Mikäli tunnet paloa olla toteuttamassa menestystä kanssamme, haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää ja lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 7.11.2022. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 ja Juho Vanhanen puh. 040 763 2440.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 24.10.2022 - 7.11.2022
Sijainti: Lahti
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/ss-consulting-oy/it-asiantuntija-stalatube/1824867/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ (FULLSTACK)

Hakuaika: 11.10.2022 - 30.11.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, React, +4 muutaJava, Javascript, Linux, IT

Sijainti: Espoo

job_image

Rekryilmoitus PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, SYSTEMS AND INTEGRATION, TAMPERE

Hakuaika: 10.11.2022 - 1.12.2022

Patria  on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. ..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Testiautomaatio-osaaja

Hakuaika: 16.11.2022 - 5.12.2022

Haluatko työn, josta voit aidosti innostua?  Olemme suomalainen huipputeknologian toimija, jossa sekä suunnitellaan omia ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Laadunvarmistus, Python, IT

Sijainti: Kuopio, Oulu

job_image

Rekryilmoitus Developer / Senior Developer (Design Studio)

Hakuaika: 18.11.2022 - 8.1.2023

Veikkaus creates joy through games and protects it. We want to make sure that gambling in Finland is kept on the joyful side. All ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, C++, Linux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Tietoturva-asiantuntija Digitaaliset ratkaisut -liiketoiminta-alueelle

Hakuaika: 25.11.2022 - 5.1.2023

Älykkäitä kaupunkeja, sujuvaa liikkumista ja elämisen tiloja, joissa arki tahdittuu kestävälle pohjalle ja vastuullisille ..

Osaamisalueet: Tietoturva, IT

Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Salo, Tampere, Turku

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä