Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

IT-asiantuntija

post_image

RekryilmoitusJoensuussa töissäkin on helppo hengittää! 

Meijän jengissä ei huuli mutristu. 

Tuu meille töihin! 

Kaunis kaupunki, mutkaton meininki ja kolmisen tuhatta työkaveria. Mitä vielä arvot?

Joensuun hommissa on helppo hengittää. Meillä saa olla sellainen kun on. Kukaan ei katso nenänvartta pitkin, vaikka marssisi kaupungintalolle reinot jaloissa. Kaikkien ajatuksille riittää aikaa ja jokainen porukastamme on yhtä arvokas. Joensuussa on kiva olla töissä!

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa päivähoidon, koulutuksen, kulttuurin, vapaa-ajan ja kaupunkiympäristön toimialoilla. Hommat hoituvat karjalaisella hulluudella ja huumorilla. Me-henki on vahva ja kavereita autetaan!  

Nyt meille haetaan IT-asiantuntijaa

Oletko se sinä?

Käytätkö viranomaisten sähköisiä palveluita vain jos on pakko, ja silloinkin hampaat irvessä? Mietitkö, että kukakohan nekin on toteuttanut ja olet varma, että itse tekisit niistä paljon parempia? Nyt on mahdollisuus lopettaa pohdiskelu ja uho, sillä etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen IT-asiantuntijaa, joka pääsee mukaan kehittämään Joensuun kaupungin digipalveluita. 

Mistä on kyse? 

Digitaalinen Joensuu 3.0 on hanke, jossa Joensuun kaupunki kehittää ajasta ja paikasta riippumatonta sähköistä asiointia. Lisäksi hankkeessa suunnitellaan ja toteutetaan IoT-ratkaisuita, joilla parannetaan palveluiden laatua sekä tarjotaan uudenlaista tietoa kaupunkiympäristöstämme. Myös ohjelmistorobotiikan sekä tekoälyn käyttömahdollisuuksia kartoitetaan, ja mahdollisuuksien mukaan testataan. Toteutettavat ratkaisut ja järjestelmät pohjautuvat pääsääntöisesti kaupungilla jo nykyisin käytössä oleviin IT-ympäristöihin, mutta täysin uudetkin ratkaisut ja ympäristöt ovat mahdollisia.  

Mitä odotamme? 

IT-asiantuntijana olet mukana edistämässä ja toteuttamassa hankkeen tavoitteita. Toimit selvityksissä ja kartoituksissa asiantuntijana, mutta olet vahvasti mukana myös toteuttamassa sähköisiä palveluita. Opinnoissa hankittu IT-osaaminen antaa hyvän pohjan tehtävien hoitamiseen, mutta se ei ole välttämätöntä. Prosessien ymmärtäminen ja kehittäminen on työssä keskeistä. Joten jos olet niiden parissa touhunnut, saat heti ison plussan. Luova ja innostunut asenne on tässä tehtävässä välttämätöntä, ilman niitä päädyt todennäköisemmin vain tilastomerkinnäksi hakutilastoihimme kuin tulet valituksi tehtävään. 

Mitä tarjoamme? 

Kyseessä on määräaikainen työsuhde, joka alkaa 1.5.2023 (tai sovitusti) ja päättyy 31.5.2025. Palkkasi määräytyy KVTES:in mukaan ja sijoittuu 2500–2900 €:n välille osaamisesi, koulutuksesi ja työkokemuksesi mukaan. 

Meistä on reilua, että työsuhde alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää.

Tärkeät asiat:

Haku päättyy ma 20.2.2023 klo 15. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Pekka Penttinen, 050 5923759. Parhaiten tavoittaa seuraavina aikoina: to 9.2.2023 klo 8-9, pe 10.2.2023 klo 14.30 – 15.30, 15.2.2023 klo 13.00 – 14.00.

Tiesitkö muuten, että:

 • Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on mukana kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
 • Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
 • Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
 • Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
 • Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
 • 96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
 • Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
 • Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
 • Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
 • Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen
 • Joensuu on valittu vuoden 2021 ilmastokunnaksi ja tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä
Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 1.2.2023 - 20.2.2023
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/joensuun-kaupunki/it-asiantuntija/1934647/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä