Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

iOS developer

RekryilmoitusHaluamme viedä digitaalisen palvelukokemuksen uudelle tasolle – myös mobiilissa. Siksi täydennämme nyt ohjelmistokehityksen tiimiämme osaavilla iOS-kehittäjillä. Tarjolla on haastavia projekteja ja taitavien kollegoiden tuki iOS-devaajalle, jolla on intohimoa ja näkemystä kehittää kestäviä, modulaarisia ja laajennettavia mobiilisovelluksia.

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden, ecommerce-ratkaisujen ja integraatioiden kehittämiseen. iOS-devaajanamme pääset kehittämään uusia mobiiliratkaisuja eri toimialojen asiakkaillemme. Lisäksi olet keskeinen peluri kasvavassa mobiilikehitystiimissämme.

Lue tarkemmin, mitä toivomme sinulta ja mitä Lamia voi tarjota >>

Pinterest
Lamia logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://lamia.fi/ura/ios-developer
Yhteydenotto: jarmo@lamia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Lamia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Teknologia

iOS

Lamia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Lamia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä