Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integration Summer Trainee

post_image
Rekryilmoitus

Maailma ei pyöri ilman integraatioita. Me emme pyöri ilman integraattoreita!

Kiehtooko sinua vahvemmin tietokannat ja back end kuin frontti- tai mobiilipuoli? Kykenetkö ajattelemaan loogisesti ja hahmotat kokonaisuuksia hyvin? Jos vastasit kyllä, niin integraatiot voisivat olla sinun juttusi! 

Tule sukeltamaan kesäksi integraatioiden ja APIen pariin ja kehittämään integraatioratkaisuja Frends eiPaaS:lla. Kesän jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus jatkaa työskentelyä Frendsillä esimerkiksi opintojesi ohella.

Meillä Frendsillä on intohimo teknologiaa kohtaan ja työskentelemme lähellä digitaalisen maailman kuumimpia trendejä. Asiantuntevat ja mukavat työkaverit yhdistettynä haastaviin ja monipuolisiin projekteihin tehokkaalla, omalla Frends-integraatioalustalla, joka mahdollistaa digitalisaation ja prosessiautomaation – se on meidän juttumme! Vahva tiimihenki sekä luottamus, vapaus, vastuu ja joustavuus ovat kulttuurimme kulmakiviä, joita vaalimme.

Tutustu Frendsillä junior integraatiokehittäjinä aloittaneiden Petterin ja Juuson uratarinoihin.

Tarjoamme

 • Työn, jolla on aito merkitys - ilman integraatioita maailma ei pyörisi
 • Mielenkiintoisia ja monipuolisia projekteja eri toimialoilta
 • Mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi ja urapolkua pidemmällekin
 • Asiantuntevan ja rennon, oman tiimin sekä tukea antavan mentorin ja esihenkilön
 • Kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden jatkaa töitä kesän jälkeen
 • Oman, kehittyvän Frends-alustan - vieressä istuva tuotekehitystiimi tukee työssä ja vastaa kun kysyt
 • Turvallisen, vakaan ja kasvua uhkuvan työpaikan start-up henkisellä otteella
 • Matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin
 • Kattavat henkilöstöedut (mm. laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lounasetu, hieronta, kulttuuri- ja liikuntakerho, opintobonus)

Teknologiat

Erikoisuutenamme on oma integraatioalustamme Frends, jota käytämme useimmiten projekteissamme. Frends on täysin suomalainen low-code, hybridi-integraatioalusta. Tuotteen tuoreimmassa inkarnaatiossa käytetään moderneja teknologioita ja pilvipalveluita. Frends pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä.

Lue, millaista Frendsillä on tehdä kehitystyötä blogistamme ja katso myös lyhyt demo-video. Voit myös tutustua Frends Akatemian ilmaiseen oppimispolkuun "L0 Getting Started" ja nähdä, mistä Frendsissä on kyse.

Taikasanoja töissämme ovat REST, JSON, XML, XSLT ja SQL. Töissämme pääset tutustumaan myös Azuren eri teknologioihin kuten Machine Learning ja Data Factory. Tutuiksi sinulle tulevat myös API-arkkitehtuuri, API Management, GraphQL ja LINQ.

Frendszone

Lyhyesti kuvattuna, olemme IT-konsulttitalo ja palvelemme hyvin monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla (asiakkaina mm. Aalto-yliopistoLähitaksiLevi Ski, Eltel, S-Pankki, Turku Energia, Raisio).

Frendsissä on noin 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on kehittäjiä, arkkitehtejä, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä.

FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita keskusteluissa on herännyt. Arjestamme voit myös lukea lisää blogissamme ja arvoistamme sekä kulttuuristamme kerromme puolestaan lisää täällä.

Miten edetään?

Jos mielenkiintosi heräsi, toivomme, että kohtaamme! Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 26.2.2023 ja kerro meille itsestäsi sekä mikä sinua kiinnostaa ja motivoi.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu tekniset tehtävät, jotka saat tehdä kotona, sinulle sopivana ajankohtana sekä Teams-tapaaminen. 

Huomioithan, että edellytämme työskentelyä viikoittain toimistollamme Espoossa. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Note: Finnish language is required.

Mitä maailmamme olisi ilman integraatioita?

 • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.
 • Tavaratilaukset hoidettaisiin yhä puhelimella.
 • Laivat eivät pääsisi satamiin ilman ennakolta lähetettyjä tulli-ilmoituksia.
 • Sähkömittarit luettaisiin käsin.
 • Vanhat järjestelmät vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden päälle ei integraatiokeinoin pystyttäisi rakentamaan moderneja käyttöliittymiä.

Tutustu meihin lisää blogeistamme.

Pinterest
Frends iPaaS logo

Tietoja

Hakuaika: 16.1.2023 - 26.2.2023
Tarkennettu
sijainti:
Espoo / osittainen etätyö
Linkki: https://bit.ly/3Xgi9eg
Yhteydenotto: aino.pulkkanen@frends.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Frends iPaaS kotisivut

Frends iPaaS:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä