Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integration Project Manager

post_image
Rekryilmoitus

Frends kasvaa ja etsimme Projektipäällikköä integraatioprojektien pariin.   

Tulet tukemaan vahvaa kasvuamme ja toimit luottohenkilönä useamman yrityksen digitarinaa kirjoitettaessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja Frends-tiimien kanssa tämän päivän integraatioiden parissa.

Roolissasi vastaat integraatiprojektien suunnitelusta ja budjetoinnista sekä arvioit projekteja alusta loppuun. Ammattitaitosi avulla johdat projektien toteutusta ja pysyt ajan tasalla niiden vaatimuksista ja sisällöstä, ennakoit muuttuvia olosuhteita sekä viet projektit tuotantoon hallitusti.

Palvelemme monenlaisia asiakkaita laidasta laitaan niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla ja useilla eri toimialoilla, joten projektit vaihtelevat sekä sisällöltään, kestoltaan että toimialaltaan (asiakkaina mm. Aalto-yliopistoLähitaksi, Eltel, S-Pankki, Helen, Turku Energia, Raisio).

Työ vaatii itseaohjautuvuutta, hyviä ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaitoja sekä teknistä osaamista ja ymmärrystä. Henkilönä olet sitoutunut ja vastuuntuntoinen.

Projektipäällikön arkeen voit tutusta lisää blogistamme.

Tarjoamme

 • Kilpailukykyisen palkan riippuen kokemuksestasi
 • Mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi
 • Työnantajan, joka tukee erilaisissa elämäntilanteissa
 • Päteviä työkavereita, oman mentorin ja tukea antavan esihenkilön
 • Turvallisen ja vakaan työpaikan start-up henkisellä otteella
 • Matalan hierarkian ja kevyen, joustavan ja rennon organisaatiokulttuurin
 • Kattavat edut (esim. mahdollisuus suorittaa sertejä, laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus, lastenhoitopalvelu, lounasetu- ja kulttuurietu, hieronta, fillarietu, kulttuuri- ja liikuntakerho)

Edellytämme

 • +3-5 vuoden kokemusta ohjelmistokehitys- tai integraatioprojektien projektinhallinnasta
 • ymmärrystä integraatioteknologioista
 • liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä ajattelua
 • uteliaisuutta teknisiä ratkaisuja kohtaan
 • kokemusta työskentelystä eri sidosryhmien kanssa (esim. liiketoiminta, kehitystiimit, myynti, asiakkaat, kolmannet osapuolet, loppukäyttäjät)
 • valmiutta työskennellä myös pienempien projektien parissa
 • teknistä koulutusta
 • teknisen suunnittelun osaaminen katsotaan eduksi

Miltä kuulostaa?

Jos mielenkiintosi on herännyt, toivomme, että kohtaamme! Olethan yhteydessä pian hakulomakkeemme kautta tai otathan yhteyttä Ainoon, aino.pulkkanen@frends.com.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Frends

Erikoisuutenamme on oma, suomalainen integraatioalustamme Frends eiPaaS, jota käytämme useimmissa projekteissamme. Frends on hybridi, low-code alusta, joka pohjautuu C#:iin ja pyörii Azuren päällä. Frendsissä on lähemmäs 200 asiantuntijaa, joista reilu 100 toimii omissa pienkonsulttitiimeissämme. Tiimeissä on integraatiokehittäjiä, arkkitehteja, palvelupäälliköitä ja projektipäälliköitä. 

Frends on saanut tunnustusta kansainvälisessä 2023 Gartner® Magic Quadrant™ -tutkimuksessa, Integration Platform as a Service -kategoriassa. Gartner arvioi kansainväliset iPaaS-toimijat niiden vision sekä suorituskyvyn pohjalta.

Frendsiin tuotteena voit sukeltaa blogistamme, josta löydät myös lyhyen demovideon.

FAQ-blogissa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin, joita keskusteluissa on herännyt. Arvoista ja kulttuuristamme kerromme lisää täällä.

Mitä maailmamme olisi ilman integraatioita?

 • Raha ei liikkuisi. Ihmiset jonottaisivat pankkikonttoreissa maksamassa laskuja ja nostamassa rahaa.
 • Tavaratilaukset hoidettaisiin yhä puhelimella.
 • Laivat eivät pääsisi satamiin ilman ennakolta lähetettyjä tulli-ilmoituksia.
 • Sähkömittarit luettaisiin käsin.
 • Vanhat järjestelmät vanhenisivat ennen aikojaan, jos niiden päälle ei integraatiokeinoin pystyttäisi rakentamaan moderneja käyttöliittymiä.

Tutustu meihin lisää blogeistamme.

Pinterest
Frends iPaaS logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Espoo / etätyö
Linkki: https://careers.frends.com/jobs/2323243-integration-project-manager?utm_source=IteWiki%3A+Integration+Project+Manager&utm_medium=IteWiki%3A+Integration+Project+Manager&utm_campaign=IteWiki%3A+Integration+Project+Manager
Yhteydenotto: Aino Pulkkanen, aino.pulkkanen@frends.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Frends iPaaS kotisivut

Frends iPaaS:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Frends iPaaS kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä