Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Integraatioarkkitehti

post_image

RekryilmoitusSykkiikö sydämesi APIlle ja integraatioille? Kaipaatko työhösi vaihtelua, monipuolista roolia ja uuden oppimista? Tule rakentamaan digitalisaatiota ja tekemään elämästä mielekästä Suomen parhaassa työpaikassa!

Meillä Alfamella pääset syventämään jo valmiiksi vankkaa API-osaamistasi ja vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan firmaa viedään.

Meillä on monenlaisia asiakkaita eri aloilta ja asiakkaillamme monipuolisia ongelmia ratkottavaksi, joten tylsää ei pääse tulemaan. Vaihtelevuus ja uuden oppiminen ovatkin tämän pestin parhaita puolia. Omaa rooliasi ja urapolkuasi saat kehittää juuri siihen suuntaan kuin itse haluat!

Pidämme huolta hyvästä yhteishengestä ja kulttuuristamme. Meidät palkittiin tänä vuonna Suomen parhaana työpaikkana, ja mittaamme viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Uskomme itseohjautuvaan kokeilukulttuuriin, ja meillä kaikki ovat mukana kehittämässä tiimien, heimojen ja koko talon toimintaa ja työtapoja ilman byrokratiaa.

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Tärkeintä on, että sinulla on sisäinen palo auttaa niin kollegoita kuin asiakkaita. Tuet asiakkuuksien hankkimista ratkaisukonsultin roolissa yhdessä myyjien kanssa. Sparraat tuotantotiimejä, asiakasvastaavia ja teknologiaheimoja, ja annat asiantuntemustasi tuotteistamiseen ja markkinoinnin käyttöön. Omien henkseleiden paukuttelun sijaan haluat auttaa muita onnistumaan.

Pääset mukaan suunnittelemaan, tuotteistamaan ja tarjoamaan asiakkaille esimerkiksi API-strategioiden ja integraatioarkkitehtuurien konsultaatiota. Tuotantoprojekteissa roolinasi on tukea tiimiä, määritellä ja kuvata ratkaisuja, huolehtia säntillisestä dokumentaatiosta ja katselmoida kokonaisuutta. Otat kantaa siihen, miten ja millaisilla teknologioilla asioita tiimissä toteutetaan, ja halutessasi koodaat myös itse. Toimenkuvaasi projekteissa muokkaat siihen suuntaan, minne veri vetää.

Työssäsi tarvitset pitkää ja leveää kokemusta teknologioista, sujuvaa suomen kieltä sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Tykkäät pysytellä ajan tasalla siitä, miten teknologia kehittyy, ja jakaa osaamistasi. Asiakkuuksien parissa toimiminen ja kaupallinen ajattelu on sinulle luontevaa.

Toivomme, että sinulla on jämäkkää kokemusta erityisesti APIsta ja integraatioista, Java-pohjaisista teknologioista, mallintamisesta ja dokumentaatiosta, konteista sekä pilvi-infrasta. Arkkitehdeillemme tuttuja mallinnustapoja ja teknologioita ovat esimerkiksi ArchiMate, UML, OpenAPI, RAML, WSDL, Mule, Spring Boot, Node.js, AWS, Azure, Docker ja Dell Boomi.

Yhteistyön onnistumisessa sinua auttavat hyvät vuorovaikutustaidot, sosiaalinen pelisilmä ja ymmärrys tiimityön eduista. Odotamme, että takataskustasi löytyy myös korkeakoulututkinto ja vahvaa näyttöä hakkeruudesta, kuten meiltäkin. 

Sinä + Alfame, mitä kuulostaisi?

Me alfamelaiset olemme arkijärkistä, rentoa ja rempseääkin sakkia. Tällä hetkellä meitä on noin 80 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Paikkariippumaton työ oli meille arkipäivää jo aikana ennen koronaa, ja olemme panostaneet toimivaan etätyökulttuuriin.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat Alfamen arvot: hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Jotta voit viihtyä porukassamme, on tärkeää, että sinäkin tunnet ne omaksesi.

Meillä tuppaavat viihtymään sellaiset ihmiset, jotka haluavat kehittää itseään ja osaamistaan. Pidämme jatkuvaa oppimista niin tärkeänä, että palkitsemme siitä: kun vaikkapa luet kirjoja tai suoritat sertifikaatteja, koulutusbonus ropsahtaa tilillesi.

Mittaamme henkilöstön viihtyvyyttä ja asiakasprojekteissa onnistumista säännöllisesti. Olemme melko kunnianhimoista sakkia, ja 100 % asiakastyytyväisyystakuu on meillä myös sinun vastuullasi. Emme lannistu haasteiden edessä, vaan viemme asiat maaliin yhdessä laadusta tinkimättä. Sparrauskulttuurimme ei jätä ketään yksin. 

Innostamme niin itseämme kuin asiakkaitamme kehittymään, jotta voimme yhdessä rakentaa mielekästä elämää. Haluatko olla mukana?

Hakuohjeet

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta – keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten.

Esittäydy meille cv:n kera verkkosivujemme lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 24.1.2021. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Kain kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Pinterest
Alfame logo

Tietoja

Hakuaika: 18.12.2020 - 24.1.2021
Sijainti: Helsinki, Kokkola, Rovaniemi, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Työpaikan sijainti: Helsinki, Tampere, Rovaniemi tai Kokkola
Linkki: https://www.alfame.com/ura/ratkaisuhakuinen-integraatioarkkitehti-0
Yhteydenotto: ura@alfame.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Alfame kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ketterät menetelmät

Teknologia

Java

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä