Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

InRiver-kehittäjä

RekryilmoitusHaluatko kasvaa kaupallisen tuotetiedon hallinnan ammattilaiseksi? Haemme nyt Helsingin toimipisteeseen

INRIVER-KEHITTÄJÄÄ KAUPALLISEN TUOTETIEDON HALLINTAAN

työskentelemään elintärkeänä osana asiantuntevaa tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen, kaupallisen tuotetiedon hallinnan ja asiakaskokemuksen personoinnin suunnittelu- ja toteutusprojekteista. Palat halusta suunnitella korkealaatuisia ja toimivia kaupallisen tuotetiedon hallinnan tietomalleja, prosesseja ja toimintamalleja asiakkaille, ja haluat tätä kautta luoda parhaan mahdollisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille.

Kaupallisen tuotetiedon hallinnan kehittäjänä sinulla on ymmärrys tuotetiedon ja sen hallinnan merkityksestä liiketoiminnalle ja ensiluokkaiselle asiakaskokemukselle. Ymmärrät kaupallisen tuotetiedon hallintajärjestelmän merkityksen osana yrityksen arkkitehtuuria, ja sinulla on mahdollisesti käytännön kokemusta jostakin kaupallisen tuotetiedon hallintajärjestelmästä, kuten esimerkiksi inRiver PIM, Akeneo, Adeona PIM, Heiler tms. Odotamme sinulta myös osaamista seuraavista:

  • .NET (C#)
  • Webservice-rajapinnat (SOAP, REST)
  • XML
  • integraatiot
  • SQL

Nautit työtehtävästä, jossa saat työskennellä monipuolisessa teknisessä roolissa. Haluat myös toimia asiakkaittemme luotettuna ja näkemyksellisenä neuvonantajana, joka auttaa heitä viemään kaupallisen tuotetiedon hallinnan Excel-pohjaisesta manuaalista työtä vaativasta kaaoksesta automatisoiduksi ja johdetuksi kilpailuedun lähteeksi.

Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana kaupallisen tuotetiedon hallinnan asiantuntijaksi. Saat työskennellä kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Hakuaika päättyy 31.3.2017. Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään Timo Halima, p. 040 702 8800 tai timo.halima(at)digia.com.

Pinterest
Digia Oyj

Tietoja

Hakuaika: 6.3.2018 - 31.3.2018
Sijainti: Helsinki
Linkki: http://www.digia.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/inriver-kehittaja/
Yhteydenotto: timo.halima@digia.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut

Omat tagit

inRiver PIM
Akeneo
XML
sql
integraatio

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen