Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT Specialist

RekryilmoitusInnovatiivinen, teknologian edelläkävijä. Yli 360 huippuosaajan Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakastoteutuksia tietoverkkojen, tietoturvan, digitaalisen identiteetin ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Lahdessa, Kotkassa ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme kasvavaan asiantuntijajoukkueeseemme tietoliikenneosaajia Helsinkiin. Työssä toimit asiakasrajapinnassa pääsääntöisesti asiakkaiden IT-ammattilaisten kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä. Tarjoamme sinulle paikkaa asiantuntevassa tiimissä, jonka asiakastoiminta on ammattimaista ja osaaminen korkealla tasolla. Halutessasi paikka on oiva ponnahduslauta vaativiin huippuasiantuntijatehtäviin, kuten tässä esimerkissä osoitamme: https://www.cygate.fi/fi/-/cygate-kehittaa-nuorista-osaajista-huippuj-1

Odotamme, että sinulla on:

  • Sinulla on alan tutkinto (Esim. AMK-insinööri) tai olet opintojesi loppusuoralla. Olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi työelämässä tai olet vasta aloittamassa uraasi.
  • Innokkuutta oppia uutta ja positiivinen asenne.
  • Valmius tehdä työtä 12 tunnin työvuoroissa, joiden ansiosta pääset nauttimaan useammista vapaapäivistä.
  • Tietoliikenne- ja/tai palvelinosaamista työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi CCNA-tasolla sekä osaamista Windows/Linux-ylläpidosta ja virtualisointialustoista
  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito
  • Reipas asiakaspalveluasenne
  • Eduksi katsotaan myös osaaminen palomuureista, kuormantasaajista ja skriptauksesta

Tarjoamme sinulle

Meillä Cygatessä on vahva arvopohja ja saamme aikaan tuloksia. Täällä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti ja kehittyä. Työskentelet toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa alasi huippuasiantuntijoiden ja merkittävien asiakkaiden kanssa. Työilmapiiri on rento ja innostava, ja pienen yrityksen ketteryys ja ison konsernin edut tulevat samassa paketissa.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus viimeistään 21.1.2019 nettisivujemme telia.fi/career kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveen. Täytämme paikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja meillä työskentelystä antaa Mirva Auvinen puhelimitse 040 158 0958 tai sähköpostitse mirva.auvinen@cygate.fi.

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 18.12.2018 - 21.1.2019
Sijainti: Helsinki
Linkki: telia.fi/career

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoliikennepalvelut

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä