Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

ICT-projektipäällikkö

post_image

RekryilmoitusHaemme ICT-projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Tehtäviin kuuluu vastuullesi nimettyjen ICT-projektien ja -muutoksien hallinta yhdessä muun tiimin, toimittajien ja käyttäjäorganisaation kanssa. Projektimme liittyvät pääosin M-files ja SAP -tietojärjestelmiin ja projektivastuita voidaan kohdentaa henkilön osaamisen mukaan. Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja hallitset projektinhallinnan sekä ICT-palveluhallinnan perusteet ja työvälineet. Sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus. 

Työskentelytavoiltasi olet systemaattinen ja ratkaisuhakuinen, työntekijänä yhteistyökykyinen, vastuullinen ja kehittymishaluinen. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.5.2020-1.8.2021, ajat ovat kuitenkin sovittavissa joustavasti valittavan henkilön kanssa. 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän osaavassa ja innostavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää edelleen omaa osaamistasi.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Ole yhteydessä yritysinfrajohtajaan Toni Liukkoseen, puh. 040 315 7606. Hae tehtävää palkkatoiveineen 5.5.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  

Pinterest
Rekrytointi.com

Tietoja

Hakuaika: 28.4.2020 - 5.5.2020
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/ict-projektipaallikko-maaraaikainen-millog-oy-tampere/834223/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Teknologia

SAP

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen