Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-projektipäällikkö

post_image

RekryilmoitusHaemme ICT-projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Tehtäviin kuuluu vastuullesi nimettyjen ICT-projektien ja -muutoksien hallinta yhdessä muun tiimin, toimittajien ja käyttäjäorganisaation kanssa. Projektimme liittyvät pääosin M-files ja SAP -tietojärjestelmiin ja projektivastuita voidaan kohdentaa henkilön osaamisen mukaan. Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja hallitset projektinhallinnan sekä ICT-palveluhallinnan perusteet ja työvälineet. Sinulla on vähintään AMK-tasoinen koulutus. 

Työskentelytavoiltasi olet systemaattinen ja ratkaisuhakuinen, työntekijänä yhteistyökykyinen, vastuullinen ja kehittymishaluinen. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.5.2020-1.8.2021, ajat ovat kuitenkin sovittavissa joustavasti valittavan henkilön kanssa. 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän osaavassa ja innostavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää edelleen omaa osaamistasi.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Ole yhteydessä yritysinfrajohtajaan Toni Liukkoseen, puh. 040 315 7606. Hae tehtävää palkkatoiveineen 5.5.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 28.4.2020 - 5.5.2020
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/millog/ict-projektipaallikko-maaraaikainen-millog-oy-tampere/834223/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Toimialakokemus

IT

Teknologia

SAP

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Senior Developer

Jatkuva haku

Kehitämme yhdessä asiakkaidemme ja osaajien kanssa suomalaista rekrytointia: rekrytoinnin prosesseja sekä työpaikkojen ja ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Ohjelmistokehitys, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Experienced full stack developer (Sales systems)

Jatkuva haku

Veikkaus creates joy through games. We provide great experiences and top-notch games, but not at any cost. We foster the joy of ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Amazon Web Services, Java, +2 muutaLinux, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Sovellustietoturva-asiantuntija

Hakuaika: 23.9.2021 - 22.10.2021

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että ..

Osaamisalueet: Tietoturva, IT

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäasiantuntija, Millog Oy Lyly

Hakuaika: 6.10.2021 - 24.10.2021

Haemme Lylyn toimipaikkaan JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA  Radio- ja datapäätelaitteiden elinkaaren hallintaan ja suunnitteluun. ..

Sijainti: Juupajoki

job_image

Rekryilmoitus Koodaava avustava arkkitehti Sitowisen digiratkaisuihin

Hakuaika: 12.10.2021 - 30.11.2021

Luomme Sitowisellä tulevaisuuden liikkumista ja digitaalista maisemaa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Sitowisen Digitaaliset ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, IT

job_image

Rekryilmoitus Front end / Full stack -kehittäjä, Systems Tampere

Hakuaika: 15.10.2021 - 31.10.2021

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun ..

Osaamisalueet: Ohjelmistokehitys, Angular, Javascript, IT

Sijainti: Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä