Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ICT-projektijohtamisen ammattilainen

post_image

RekryilmoitusTarjoamme ICT-projektijohtamisen ammattilaisille työpaikan, jossa viihdytään ja kehitytään ammatillisesti. Sitoutunut, hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on meillä avainasemassa. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten. Tämä lähestymistapa pätee myös omaan henkilökuntaamme.

Haluamme riveihimme hyviä tyyppejä

Meillä sinua odottaa kokeneiden työkaverien yhteisö. Kumuralaisia yhdistää halu keskinäiseen sparraukseen: oman kokemuksen ja osaamisen jakaminen tiimimme muille jäsenille, sekä vastaavasti oppiminen muilta. Toimiessaan asiakasprojekteissa henkilöillämme on käytettävissään koko yhteisömme osaaminen ja kokemus. Meillä kollegaa autetaan aina, kun apua pyydetään. Tämä näkyy positiivisesti myös asiakkaillemme, kun yksittäisen konsultin taustatukena toimii koko yhteisömme.

Haemme myös alihankkijoita

Oman henkilöstömme ohella alihankkijoidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Otamme alihankkijoidemme henkilöt soveltuvin osin osaksi yhteisöämme. Näin he pääsevät hyödyntämään esimerkiksi yhteisömme sparrausta. Pyrimme myös tukemaan muilla tavoin heidän ammatillista kehittymistään ja hankkimaan asiakasprojekteja, jotka tukevat heidän omia toiveitaan urakehityksensä suhteen. Moni yksin toimiva freelancer arvostaa näitä asioita. Toki näemme taustalla mahdollisuuden myös siihen, että henkilö saattaa ajan myötä siirtyä Kumuran omaksi työntekijäksi.

Tutustu meihin!

Pinterest
Kumura Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella mutta teemme paljon myös etätyötä ja meitä kumuralaisia työskentelee eri puolilla Suomea
Linkki: https://kumura.fi/meille-toihin/
Yhteydenotto: mikko.saastamoinen@kumura.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Kumura kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Omat tagit

projektipäällikkö
ICT-projektijohto
ICT-projektipäällikkö

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä