Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HW System Engineer

post_image

RekryilmoitusHW System Engineer

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Etsimme motivoitunutta ja taitavaa 

HW System Engineeria

liittymään Tampereen tiimiimme työskentelemään DATALINK-tuotteiden parissa, erityisesti CANDL-tuotteen kanssa: https://www.patriagroup.com/products-and-services/battlefield-and-critical-systems/situational-awareness-communications-and-cyber/patria-candl 

Avoinna on kaksi monipuolista työtehtävää datalinkki-laitteistojen parissa. Työnkuvasi sisältää esimerkiksi seuraavia tehtäviä, joskin tehtäviä voidaan myös räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella.

              RF-painotteinen tehtävä:

Työssäsi pääset osallistumaan RF-tekniikan järjestelmä- ja piirilevytason suunnitteluun sekä testaukseen. Lisäksi tehtävä pitää sisällään suunnitteludokumentaatiota, vaatimusten määrittelyä ja hallintaa sekä testimenetelmien suunnittelua. Ymmärrys EMC-suunnittelusta katsotaan eduksi. 

              BB-painotteinen tehtävä:

Työssäsi pääset osallistumaan matalataajuiseen järjestelmä- ja piirilevytason suunnitteluun sekä testaukseen. Lisäksi tehtävä pitää sisällään suunnitteludokumentaatiota, vaatimusten määrittelyä ja hallintaa sekä testimenetelmien suunnittelua. Osaaminen analogia- ja digitaalielektroniikasta sekä tehonsyöttölohkojen suunnittelusta katsotaan eduksi.

Millaista osaajaa etsimme?

Voit olla joko alasi vahva ammattilainen tai vasta työuraasi aloitteleva tulevaisuuden lupaus. Pääset osaksi osaavaa tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi haastavien tehtävien parissa. 

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan:

  • Ymmärrystä RF-, analogia- kuin digitaalitekniikasta
  • Alan standardien tuntemusta
  • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Korkeakoulututkinto soveltuvalta tekniikan alalta (esim. sähkötekniikka, tietoliikennetekniikka tai elektroniikka)

Molemmissa työtehtävissä mittalaitteiden ja lentokonetekniikan tuntemus katsotaan eduksi. 

Mitä tarjoamme

Meillä Patriassa pääset tekemään sellaista, mitä muualla et pääse edes näkemään. Sinulla on mahdollisuus pitkään ja monipuoliseen työuraan Patrian ainutlaatuisten tuotteiden ja toimintojen parissa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuna mm. vuosittaisen tulospalkkiomallin, työsuhdepyöräedun sekä lounas- ja virike-edun. Meillä on kattavat työterveyspalvelut, joihin sisältyy esim. erikoislääkäripalvelut. Tarjoamme myös vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen työntekijöillemme.

Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti esimerkiksi hyödyntämällä liukuvaa työaikaa. Tehtävissä on etätyömahdollisuus. Pääset tutustumaan tarkemmin patrialaisiin ja meillä työskentelyyn täältä.

Kiinnostuitko?

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja lähetä hakemuksesi Patrian nettisivuilla. Hakuaika päättyy 1.12.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja antaa rekrytoijamme Sari Rantanen, puh +358 504071231 sekä sähköpostilla ext-sari.rantanen@patriagroup.com

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

 Miksi Patria?

 

 1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 17.11.2023 - 1.12.2023
Sijainti: Tampere
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/hw-system-engineer/2540771/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä