Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hiottu Oy: Senior Machine Vision Specialist

post_image

RekryilmoitusTyösopimuksen tyyppi: vakituinen, täysipäiväinen

Sijainti: Useita sijainteja/etätyömahdollisuus/ Teknologiantie 1, 90590 Oulu, Finland

Aloitus: sopimuksen mukaan

Haku-DL: 20.10.2021

Hiottu Oy on perustettu 2005. Tänä päivänä olemme tiivis 14 hengen työyhteisö, jolla on ison konsernin tuki: kesäkuussa 2020 meistä tuli osa Raute-konsernia. Me tulemme apuun, kun asiakkaamme tarvitsee yksilöllistä ohjelmointia, esimerkiksi erilaisia konenäköratkaisuja tai vaativassa teollisuusympäristössä toimivia ohjelmistoja. Toteutamme myös ohjelmistotarpeita, joihin olemassa olevat ratkaisut eivät taivu. Toteutustemme skaala ulottuu web-ohjelmoinnilla toteutetuista takuuehtojen noudattamista seuraavista järjestelmistä erilaisiin tuotannonohjausjärjestelmiin ja konenäön avulla toteutettuihin mittauksiin ja laadun varmistuksiin.

Etsimme Hiotulle täysipäiväistä, neuroverkoista ja tekoälystä innostunutta Senior Machine Vision Specialistia suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaalle tämän tarvitseman konenäköratkaisun alusta loppuun. Tehtäviisi kuuluu projektien speksaaminen asiakkaiden kanssa (mihin konenäköä voitaisiin heidän prosessissaan hyödyntää?), tarjottuun ratkaisuun liittyvien työmääräarvioiden tekeminen ja projektin käytännön toteuttaminen eli ohjelmiston luominen ja laitteiston valitseminen yhteistyössä muun tiimin kanssa. Tehtävä saattaa sisältää jonkin verran matkustamista asiakkaiden luona käyttöönotoissa. Vanhemman konenäköasiantuntijan roolissa osallistut myös yrityksen strategiatyöhön, ja vaikutat halutessasi kehitysideoillasi vahvasti Hiotun tulevaisuuden menestykseen.

Tulevat konenäköprojektisi liittyvät esimerkiksi laadunvarmistukseen, kuten erilaisten virheiden havaitsemiseen ja tuotannon jaotteluun eri luokkiin. Projektit ovat usein vaikeustasoltaan sellaisia, joihin kaikki konenäkötalot eivät kykene. Pienimmillään konenäköprojekteissa tunnistetaan neulan kärkiä ja suurimmillaan rekka-auton perävaunuja.

Tiimissä työskentelee tällä hetkellä 14 henkeä, joista 4 konenäön tehtävien parissa. Työntekijät asuvat ympäri Suomea, ja sinunkin on halutessasi mahdollista käyttää Hiotun Oulun-konttorin lisäksi Rauten työtiloja esimerkiksi Helsingissä, Nastolassa, Kajaanissa ja Jyväskylässä. Tehtävää ja matkaasi Hiotulla on mahdollista räätälöidä toiveittesi mukaan: sinun on esimerkiksi mahdollista olla mukana kehittämässä Hiotun alkuvaiheessa olevaa tuotetta ja sen prototyyppejä, erikoistua neuroverkkoihin ja syväoppimiseen tai projektien johtamiseen.

Hakijalta odotetaan:

- DI/AMK-tausta tai muuten hankittu osaaminen esimerkiksi tekoälyn, konenäön ja tietotekniikan parista

- Vähintään 2 vuoden työkokemus konenäköön liittyvissä tehtävissä

- Kykyä hallita projekteja

- Vahva osaaminen seuraavista: C#, C++ ja Python

- Ymmärrystä erilaisista kuvauslaitteistoista

- Hyvää englannin kielen taitoa ja vähintään suomen keskustelutaitojen hallintaa

Lisäksi eduksi katsotaan:

- Kiinnostus kehittyä neuroverkkojen, syväoppimisen ja tekoälyn huipuksi

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden kehittyä alasi huipuksi innostuneen ja kokeneen konenäkötiimin tukemana

- Kasvuyrityksen mutkattoman mentaliteetin ja Raute-konsernin tuen

- Ympäristövastuusta sekä sosiaalisesta ja taloudellisesta vastuusta kiinnostuneen työnantajan, jossa luotetaan avoimeen kommunikaatioon, erinomaisiin työvälineisiin ja halutaan varmistaa, ettei töihin meneminen harmita

Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 20.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/98668/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.hiottu.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anniina Tchernych (0405192647, anniina.tchernych(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Hiotun palvelukseen.

Pinterest
aTalent Recruiting logo

Tietoja

Hakuaika: 6.10.2021 - 20.10.2021
Tarkennettu
sijainti:
Etätyö, Suomi, Oulu, Helsinki, Kajaani, Jyväksylä, Nastola,

Lisätietoa

Yritysprofiilii aTalent Recruiting kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä