Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Head of HR

post_image

RekryilmoitusEtsimme kokenutta henkilöstöjohtamisen ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan organisaatioomme.

CSC:n työnantajakuvan lipunkantajana teet kaikkesi, että CSC:n innostunut ja osaava henkilöstö voi hyvin ja menestyy työtehtävissään. Varmistat CSC:n menestyksen johtamalla HR-palveluita yhteistyöhenkisellä ja ihmisläheisellä otteella yhdessä liiketoimintojen ja johtoryhmän kanssa. Toimit seitsemän henkilön HR-tiimin esihenkilönä sekä laajennetun johtoryhmän jäsenenä ja itse raportoit tehtävästäsi hallintojohtajalle.

Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat johdon ja liiketoimintojen sparraus valmentavalla otteella sekä HR-palveluiden liiketoimintalähtöinen, innovatiivinen ja ihmisläheinen johtaminen kaikilla henkilöstötyön osa-alueilla mm. esimiesten ja johdon tuki henkilöstökysymyksissä, työnantajakuvan ja työntekijäkokemuksen kehittäminen, henkilöstösuunnittelu ja Talent Management, suorituksen ja osaamisen johtaminen sekä palkka- ja palkitsemisasiat.

Toimintavoiltasi olet liiketoimintalähtöinen, tavoitteellinen ja kehittämisorientoitunut. Sinulle on ominaista hahmottaa helposti kokonaisuuksia, tunnistaa kehityskohteet ja teknologian hyödyntämisen mahdollisuudet entistä sujuvamman arjen saavuttamiseksi. Sparraat mieluusti niin liiketoiminnan johtoa, tiimiläisiä ja koko henkilöstöä ja ymmärrät positiivisen työntekijäkokemuksen vaikutuksen yrityksen menestymiselle.

Yllä mainittujen asioiden lisäksi odotamme sinulta:

• Useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä (+10v.)

• Ylempää korkeakoulututkintoa

• Esihenkilötyökokemusta sekä itsensä johtamisen taitoja ja resilienssiä

• Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen)

• Arvostamme kokemusta julkiselta sektorilta ja/tai tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa painottavista organisaatioista

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa, monikulttuurisessa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa on kannustava ja avoin työilmapiiri, hyvät henkilöstöedut sekä mukavat työkaverit. Toimipisteemme sijaitsevat Espoon Keilaniemessä ja Kajaanissa, joten toivomme sinulta matkustusvalmiutta paikkakuntien välillä. Työskentelemme hybridimallilla sekä lähi- ja etätyössä.

Pinterest
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: 6.9.2022 - 18.9.2022
Linkki: https://skills.csc.fi/rekry/#/job/2637?portal=rekry2&source=app
Yhteydenotto: rekry@csc.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

HR

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CSC - Tieteen tietotekniikan keskus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä