Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haussa myyntipäällikkö

post_image

RekryilmoitusKaru Software Oy etsii positiivisen ongelman luojaa taloon.

?Olemme nuori kasvava ohjelmistotalo, joka vahvalla kokemuksella toimittaa verkko- sekä mobiiliohjelmistoja. Sovelluskehityksemme perustuu ketterään ja läpinäkyvään työskentelymalliin rautaisella ammattitaidolla. Tällä hetkellä toimimme käytännössä täysin etänä.

Etsimme pitkäaikaista myyjää, joka pystyy toimimaan itsenäisesti ja jolta löytyy kokemusta IT-alalta sekä yrittäjähenkisyyttä. Sinun tehtäväsi on ymmärtää asiakkaan tarpeet ja tarjota niihin sopivia ratkaisuja, yhdessä koodareiden kanssa.

Olemme ensisijaisesti kiinnostuneet tuloksista, toisinsanoen saat melko vapaat tavat työskennellä, tulokset merkkaavat. Myyjänä saat keskittyä Karun liikevaihdon kasvattamiseen, tuotanto ei ole sinun harteillasi millään tavalla.

Tarvittaessa tarjoamme toimiston / neuvottelutilat haluamastasi kaupungista.

Työtehtäväsi

Päätyötehtäväsi on myydä Karun ammattitaitoa asiakkaille ohjelmistoprojekteina. Työtehtävääsi kuuluvat myös mm. markkinointi, yrityksen kehittäminen myynnin näkökulmasta, tarjousten kirjoittamista sekä asiakassuhteiden ylläpito.

Palkka

Tarjoamme pohjapalkan + provision myymistäsi projekteista.

Aloittaminen

Työssä voit aloittaa heti sopimusten allekirjoittamisesta.

Jos kiinnostuit työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@karusoftware.com

Pinterest
Karu Software Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Yhteydenotto: rekry@karusoftware.com

Lisätietoa

Yritysprofiilii Karu Software kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä