logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hankejohtaja, Asiakkuuksien ja palveluiden hallinta (CRM) / Kuntien Tiera Oy

post_image

Rekryilmoitus

Kuntien Tiera Oy on kuntatoimijoiden omistama osakeyhtiö, joka kehittää kuntasektorin ICT-palveluja verkostomaisesti yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. Palvelut toteutetaan kuntatoimijoille sekä Tieran omin voimin että kilpailutettujen palveluntuottajien avulla. Tieran omistaja-asiakkaina on tällä hetkellä 266 kuntatoimijaa; 202 kuntaa, 45 kuntayhtymää ja 18 kuntaomisteista osakeyhtiötä sekä Suomen Kuntaliitto. Tiera perustettiin vuonna 2010 kuntien yhteisten kehityshankkeiden alustaksi ja yhteistyöfoorumiksi.

Hankejohtaja, Asiakkuuksien ja palveluiden hallinta (CRM)

Suomen julkishallinto valmistautuu parhaillaan suureen toimialamuutokseen. Edelläkävijäkunnat valmistelevat uuden asiakaslähtöisen liiketoimintamallin käyttöönottoa ja samanaikaisesti sosiaali- ja terveyspalveluille suunnitellaan uutta rakennetta ja toimintatapoja.

Tiera on käynnistämässä edelläkävijäomistajiensa kanssa uuden Asiakkuuksien ja palveluiden hallinnan tietojärjestelmän toteuttamista. Uuden ratkaisun on tarkoitus tulla laajaan valtakunnalliseen käyttöön ja tukea Tieran asiakaskentän toimintamallien muutosta.

Hankejohtaja vastaa annetun hankekokonaisuuden suunnittelusta ja johtamisesta kohti asetettuja tavoitteita. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden johdon kanssa mobilisoiden asiakasorganisaation eri tasot hankkeen edistämiseen. Hankejohtaja huolehtii siitä, että hanke edistyy taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden mukaisesti. Hän vastaa siitä, että organisaation johdolla on käytössään luotettavat tiedot hankkeen etenemisestä ja taloudellisesta tilasta. Hankejohtaja on liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kunta-asiakkaiden toimintakulttuurin, palveluiden, rakenteiden ja prosessien hyvää tuntemusta. Sinulla on vahva kokemus hankkeista ja niiden vetämisestä. Vahva CRM- ja tuotteistusosaaminen (palvelu-, toimitusketju- ja asiakkuudenhallinta) on välttämätöntä. Ymmärrät ohjelmistokehityksen lainalaisuudet. Olet luonteva vuorovaikutuksessasi ja asiakaspalvelussa. Sinulla on hyvä suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi käytät sujuvasti englantia.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Jari Grönroos pe 9.3. klo 10–12 ja ma 12.3. klo 10-12, puh. 050 643 13. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 18.3.2018 mennessä.

Pinterest
MPS Enterprises

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://mps.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=2375&key=&o=A_RJ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Omat tagit

palveluhallinta
Asiakkuudenhallinta
tuotteistaminen
toimitusketjuhallinta
kuntaasiakkuus

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus ICT-asiantuntija / Finanssiala ry, Helsinki

Jatkuva haku

Finanssiala ry (FA) on pankkeja, vakuutusyhtiöitä, rahoitusyhtiöitä, arvopaperinvälittäjiä, sijoitusrahastoyhtiöitä Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Hankinta, Tietohallinto, +8 muutaIt-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Sharepoint, Windows, Järjestöt ja yhdistykset, Pankki ja vakuutus

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Software Designer for Product Development (Helsinki) / Sulzer Pumps Finland

Jatkuva haku

Sulzer is a global leader in pumping and blending technology. In Finland we manufacture process pumps, mixers and compressors for Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +7 muutaArkkitehtuuri, Ohjelmistokehitys, C, C++, Linux, Qt, graphic user interface

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Toimitusjohtaja / MPS Prewise, Helsinki

Jatkuva haku

MPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja johtamisen kehittämisen asiantuntija. Osaamistamme ovat erityisesti vahvat Lue lisää..

Osaamisalueet: Myynti, Projektinhallinta, Asiantuntijapalvelut, +7 muutaIT, Koulutusala, tuotteistus, verkkooppiminen, digitaalinen liiketoiminta, digitaalinen oppiminen, gimlet

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Full-stack/.net-ohjelmoija / MPS Prewise

Jatkuva haku

MPS Prewise etsii sinuaFull-stack/.net -ohjelmoijaMPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosviestinnän asiantuntija. Lue lisää..

Osaamisalueet: Microsoft, Angular, C#, +14 muutaJavascript, Asiantuntijapalvelut, Koulutusala, Full Stack, MVC, Microsoft SQL Server, css3, CSS 3, Bootstrap, less, SaSS, jquery, angularjs, angular js

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistosuunnittelija / Sulzer

Jatkuva haku

Sulzer on globaali ja johtava pumppaus- ja sekoitusteknologian toimittaja. Suomessa valmistamme prosessipumppuja, sekoittimia ja Lue lisää..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaOhjelmistokehitys, C, C++, Linux, Qt, käyttöliittymätestaus, testaus, Ohjelmointi, ohjelmointi testaus, diplomi-insinööri, vaatimusmäärittely, vaatimusmäärittelyt, ylläpito, teknologiateollisuus, ohjausjärjestelmät

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus IT Desktop Specialist / AB Enzymes, Rajamäki

Jatkuva haku

AB Enzymes is a subsidiary of Associated British Foods PLC (UK) and it is a leading company in the enzymes business worldwide. We Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, +8 muutaIt-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Microsoft, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, it-tukipalvelut, It-Loppukäyttäjäpalvelut, support

Sijainti: Nurmijärvi

job_image

Rekryilmoitus Järjestelmäpäällikkö / Otava-konserni

Jatkuva haku

Otava-konserni on Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Konsernin emoyhtiö on Otava Oy. Konsernin liiketoiminta-alueita Lue lisää..

Osaamisalueet: Projektinhallinta, Tietohallinto, Master Data MDM, +8 muutaPilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, Azure, järjestelmäkehitys, järjestelmäintegraatio, pilvipalvelu, pilvipalvelut, tietovarastointi

Sijainti: Helsinki

Rekryilmoitus Full-stack/.net -ohjelmoija / MPS Prewise, Helsinki

Hakuaika: 18.10.2019 - 1.11.2019

MPS Prewise etsii sinuaFull-stack/.net -ohjelmoijaMPS Prewise on digitaalisen oppimisen ja muutosviestinnän asiantuntija. Lue lisää..

Osaamisalueet: Asiakaspalvelu, Tuotekehitys ja suunnittelu

Sijainti: Helsinki

job_image

Rekryilmoitus Senior IT Infrastructure Specialist – Skype for Business and Enterprise Voice / Sulzer Pumps Finland Oy

Jatkuva haku

Sulzer is a well-established global manufacturing corporation offering reliable and sustainable solutions for Lue lisää..

Osaamisalueet: It-infrapalvelut, Microsoft, Skype for Business, +6 muutaVoIP, Cisco, ITIL, DevOps, AudioCodes, PowerShell

Sijainti: Kotka

job_image

Rekryilmoitus Tietohallintojohtaja, Oulun Energia Oy / co MPS

Jatkuva haku

Oulun Energia on energia-alan edelläkävijä. Tuotamme vastuullisesti kodin, yritysten ja yhteiskunnan energiapalveluja ja Lue lisää..

Osaamisalueet: Hankinta, Projektinhallinta, Tietohallinto, +13 muutaArkkitehtuuri, Raaka-aineet ja energia, Käyttöönotto, ICT-strategia, IT-strategia, tietohallinnon johtaminen, Tietohallintojohtaminen, liiketoimintajohtaminen, tietoarkkitehtuurit, liiketoiminta-arkkitehtuuri, Kokonaisarkkitehtuuri, järjestelmähankinta, Hankintajärjestelmät

Sijainti: Oulu

job_image

Rekryilmoitus IT-liiketoimintajohtaja

Jatkuva haku

Kaisanet Oy on Kainuun, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja Lue lisää..

Osaamisalueet: It-infrapalvelut, liiketoimintajohtaminen, johtoryhmä, +12 muutajohtaminen, it-infrastruktuuri, IT-infra, IT-infrastructure, it-tukipalvelut, it-ympäristön ylläpitopalvelut, asiakaskokemuksen kehittäminen, Asiakaskokemuksen johtaminen, ICT-johtaja, johtotehtävät, johtaja, liiketoimintajohtaja

Sijainti: Iisalmi, Kajaani

Siirry yrityksen profiiliin MPS Enterprises kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku