logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Hankejohtaja, Asiakkuuksien ja palveluiden hallinta (CRM) / Kuntien Tiera Oy

post_image

Rekryilmoitus

Kuntien Tiera Oy on kuntatoimijoiden omistama osakeyhtiö, joka kehittää kuntasektorin ICT-palveluja verkostomaisesti yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. Palvelut toteutetaan kuntatoimijoille sekä Tieran omin voimin että kilpailutettujen palveluntuottajien avulla. Tieran omistaja-asiakkaina on tällä hetkellä 266 kuntatoimijaa; 202 kuntaa, 45 kuntayhtymää ja 18 kuntaomisteista osakeyhtiötä sekä Suomen Kuntaliitto. Tiera perustettiin vuonna 2010 kuntien yhteisten kehityshankkeiden alustaksi ja yhteistyöfoorumiksi.

Hankejohtaja, Asiakkuuksien ja palveluiden hallinta (CRM)

Suomen julkishallinto valmistautuu parhaillaan suureen toimialamuutokseen. Edelläkävijäkunnat valmistelevat uuden asiakaslähtöisen liiketoimintamallin käyttöönottoa ja samanaikaisesti sosiaali- ja terveyspalveluille suunnitellaan uutta rakennetta ja toimintatapoja.

Tiera on käynnistämässä edelläkävijäomistajiensa kanssa uuden Asiakkuuksien ja palveluiden hallinnan tietojärjestelmän toteuttamista. Uuden ratkaisun on tarkoitus tulla laajaan valtakunnalliseen käyttöön ja tukea Tieran asiakaskentän toimintamallien muutosta.

Hankejohtaja vastaa annetun hankekokonaisuuden suunnittelusta ja johtamisesta kohti asetettuja tavoitteita. Hän toimii tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden johdon kanssa mobilisoiden asiakasorganisaation eri tasot hankkeen edistämiseen. Hankejohtaja huolehtii siitä, että hanke edistyy taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden mukaisesti. Hän vastaa siitä, että organisaation johdolla on käytössään luotettavat tiedot hankkeen etenemisestä ja taloudellisesta tilasta. Hankejohtaja on liiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kunta-asiakkaiden toimintakulttuurin, palveluiden, rakenteiden ja prosessien hyvää tuntemusta. Sinulla on vahva kokemus hankkeista ja niiden vetämisestä. Vahva CRM- ja tuotteistusosaaminen (palvelu-, toimitusketju- ja asiakkuudenhallinta) on välttämätöntä. Ymmärrät ohjelmistokehityksen lainalaisuudet. Olet luonteva vuorovaikutuksessasi ja asiakaspalvelussa. Sinulla on hyvä suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja suomen lisäksi käytät sujuvasti englantia.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Jari Grönroos pe 9.3. klo 10–12 ja ma 12.3. klo 10-12, puh. 050 643 13. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 18.3.2018 mennessä.

Pinterest
MPS Enterprises

Tietoja

Hakuaika: 5.3.2018 - 18.3.2018
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://mps.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=2375&key=&o=A_RJ

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Omat tagit

palveluhallinta
Asiakkuudenhallinta
tuotteistaminen
toimitusketjuhallinta
kuntaasiakkuus

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia

Siirry MPS Enterprises kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku