Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haemme tietokantaosaajaa/-arkkitehtia

post_image

RekryilmoitusSofor on koko toimintansa ajan tuottanut asiakkailleen lisäarvoa palveluilla ja toimintatavoilla, joilla yritys on erottunut kilpailijoistaan. Sloganimme onkin Älykkäästi erilainen. Tämä perustuu osaavaan henkilökuntaan ja sen kykyyn tuoda asiakkaan tarpeeseen parhaimmat ratkaisut ja palvelut.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme tietokantaosaajaa/-arkkitehtia auttamaan asiakkaitamme kehittymään nopeasti kasvavassa tekoälyn ja analytiikan -palvelualueessa. Haemme näihin projekteihin osaajia tai halukkaita osaajia oppimaan uutta. Yksi toteuttamistamme projekteista liittyy tekoälyn yhdistämiseen työturvallisuuteen, voit lukea projektista lisää täältä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta tietokannoista ja niiden arkkitehtuurista ja analytiikka sekä tekoäly kiinnostavat sinua. Tietokannat ja -varastot sekä ohjelmistoarkkitehtuurit ovat sinulle tuttuja. Käytät myös edistyneesti BI-sovelluksia sekä pilvipalveluita. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista.

Olet tiimityöntekijä, jolla on erinomaiset yhteistyökykytaidot ja joka haluaa oppia uutta. Pystyt toimimaan luontevasti osana virtuaalitiimejä. Toimit myös oma-aloitteisesti, saat asioita tapahtumaan ja otat vastuun tuloksista. Olet kekseliäs, kokeilet (ja ehkä luotkin) mielelläsi uusia ideoita ja ratkaisuja työssäsi.

Sofor tarjoaa ammatillisesti haastavia ja merkityksellisiä tehtäviä asiakasrajapinnassa erilaisissa analytiikkahankkeissa. Mahdollistamme sinulle erinomaisia kehitys- ja oppimismahdollisuuksia kehittyä alan huippuosaajaksi. Soforilla pääset näyttämään osaamisesi ja kehittämään palvelualuetta ilman turhia hierarkioita mutkattomassa työyhteisössä.

Haemme ensisijaisesti tekijää Tampereelle, mutta työpisteesi voi sijaita myös Helsingin Pitäjänmäessä.

Odotamme sinulta osaamista seuraavista tekniikoista:

 • Microsoft SQL Server (SSIS – erityisesti ETL, SSAS)
 • T-SQL-kielen osaaminen
 • Tietokantojen replikointi
 • Tietomallinnus ja kuutioinnit
 • Sujuva englannin ja suomen kielen taito

Plussaa on, jos sinulla on kokemusta seuraavista:

 • Analytiikka ja BI
 • PowerBI ja Azure
 • Tekoäly
 • Python
 • R
 • SSRS

Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsti Laurila 12-14.9 klo 9-15 ja 1-4.10 klo 9-15, p. 050 384 3370 tai kirsti.laurila@sofor.fi.

Ota haaste vastaan ja lähetä hakemuksesi viimeistään 5.10.2018 oheisen linkin kautta.

Pinterest
Sofor Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.sofor.fi/blog/haemme-tietokantaosaajaa-arkkitehtia/
Yhteydenotto: kirsti.laurila@sofor.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sofor kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Sofor Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Sofor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä