Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Haemme Sales / Account Manageria pk-seudulle

post_image

RekryilmoitusEtsimme Sales / Account Manageria vahvistamaan B-to-B myyntitiimiämme. Tarjoamme monipuolisia, tekoälyllä vahvistettuja sisällönhallinnan ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat suuryritykset sekä julkinen sektori, joista ainakin toisen kohderyhmän ostoprosessin tunteminen on eduksi. Arvostamme myös IBM:n tuotteiden tuntemista.

Etsimme kuitenkin ensisijaisesti innostunutta ja hyvää tyyppiä, jolla on kiinnostusta pitkäjänteisiin myyntitehtäviin alallamme, sekä kykyä saada päätöksentekijät puolelleen. Voit siis olla kokenut konkari tai uusi kyky. Tärkeintä on, että olet aktiivinen, tunnistat asiakkaiden tarpeet ja olet tehokas kauppojen voittamisessa.

Elinarilla on 25-vuotinen historia, ja toimintamme on vakiintunutta Pohjoismaissa. Kasvamme kaiken aikaa, ja nyt haemmekin uutta nostetta pääkaupunkiseudulta, jossa suurin osa Sales / Account Managerin käytännön työstä tulee tapahtumaan. Voit työskennellä etänä, mutta tarjoamme tueksesi kokeneen ja matkustusvalmiin tiimin Porissa. Työ vaatii itsenäistä asennetta, ja odotamme, että pystyt matkustamaan. Työ on kokopäiväinen.

Haku

Lähetä meille hakemuksesi tehtävään palkkatoiveen ja CV:si kanssa (suomeksi tai englanniksi). Aloitamme haastattelut potentiaalisten hakemusten saavuttua, joten älä arkaile lähestyä meitä! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Keskustelemme käytännön asioista mielellämme kanssasi enemmän.

Työskentely Elinarilla

Elinar on kasvava, ihmisläheinen ohjelmistoyritys, joka työskentelee johtavan IBM:n teknologian ja tekoälyn parissa. Työntekijämme nauttivat rennosta työskentelykulttuurista ja hyvästä työilmapiiristä. Meillä on vahva historia sisällönhallinnan parissa jo vuodesta 1994. Pääkonttorimme on Porissa, sivukonttorimme sijaitsevat Ruotsissa ja Norjassa. Lue lisää yrityksestämme, sen arvoista ja henkilökunnasta, tai katso tuorein videomme, joka kertoo meistä enemmän.

Pinterest
Elinar

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Työ tapahtuu pääsin pk-seudulla, työskennellä voi etänä. Pääkonttorimme sijaitsee Porissa.
Linkki: https://www.elinar.com/2019/11/26/elinar-is-hiring-a-sales-account-manager/
Yhteydenotto: careers@elinar.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Elinar kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Sisällönhallinta
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
Pankki ja vakuutus

Teknologia

IBM

Omat tagit

asiakkuusmarkkinointi
Asiakassuhteiden hallinta

Elinar:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Elinar kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digitalisaatioon perehtyneet tutkijat tarjoavat ilmaisia Skype-keskusteluja helmikuussa järjestettävällä Kysy tutkijalta -viikolla
Nopeat verkkoyhteydet kiinteistöihin olemassa olevaa kupariverkkoa käyttäen – Uusin G.Fast -teknologia säästää kalliilta valokuituremonteilta
Suosituimmat tietokonepelit vuonna 2019