Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haemme Rovaniemen toimipisteeseen front end -kehittäjää

post_image
Rekryilmoitus

Hei sinä kehittymishaluinen front end -osaaja!

Arvostaisitko mahdollisuutta työskennellä Pohjois-Suomessa Rovaniemellä? Tietotalossa on hyvät mahdollisuudet myös työskennellä etänä tai ajoittain Espoon toimistollamme. Haemme erityisen kyvykkääseen Rovaniemen tiimiimme vahvistusta sinusta, joka tunnistat itsesi seuraavasta:

Puhut natiivisti HTML5:sta, velhoilet CSS:n avulla käyttäen Sass:ia/Less:iä ja luovit sujuvasti asiakasrajapinnassa. Sinulla on kokemusta ja ennen kaikkea näkemystä joistain seuraavista UI-frameworkeista: React, Angular, Vue, Ember, Meteor, jQuery. Toimit tarvittaessa itsenäisesti ja kykenet antamaan lisäarvoa näkemykselläsi monimutkaisten UI-ongelmien ratkaisemiseen tuotekehitysprojekteissa sekä luomaan itsenäisesti UI-arkkitehtuurin asiakasprojekteille.

Eduksi luetaan tuntemus joistain seuraavista teknologioista:

- C#

- ASP.NET Core

- ASP.NET

- Xamarin

- SQL Server

Saat varmasti mielenkiintoisen, kehittyvän tehtäväkentän useiden kiinnostavien asiakkaiden parissa ja aloittaa voit vaikka heti.  

Tietotalosta

Tietotalo on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys, jossa työskentelee 24 asiantuntijaa Espoossa ja Rovaniemellä. Päätyömme on kehittää asiakkaidemme liiketoimintaa verkossa ja kehittää palveluita, joissa painottuvat helppokäyttöisyys, monikanavaisuus sekä keinot kohdata loppuasiakas palvelupolun eri vaiheissa. Asiakkaamme edustavat terveydenhuollon, matkailun, kuntien ja koulutuksen sekä teollisuuden toimialoja.

Meillä töissä viihdytään – esimerkiksi ohjelmistokehittäjien työsuhteiden kesto on yli 5 vuotta. Tarjoamme siis sinulle innostavan työyhteisön ja sopivasti haastetta jokaiseen päivään. Tietotalossa olet näköalapaikalla ohjelmistokehityksen maailmaan usealla eri toimialalla. Mikäli olet valmis haastamaan itsesi ja meidät, älä epäröi lähettää hakemustasi.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera saman tien osoitteeseen mika.pitkamaki@tietotalo.fi. Viestin aiheeksi Front end -kehittäjä.

Pinterest
Tietotalo Infocenter Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Rovaniemi
Tarkennettu
sijainti:
Rovaniemen toimipiste, mahdollisuus myös etätyöhön sekä osittaiseen työskentelyyn Espoon toimipisteellä
Linkki: https://www.tietotalo.fi/fi/Yritys/Ajankohtaista/Frontendkehittaja
Yhteydenotto: mika.pitkamaki@tietotalo.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Tietotalo Infocenter kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

Microsoft
Angular
Node.js
React
C#
Javascript

Omat tagit

Frontend

Tietotalo Infocenter Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Tietotalo Infocenter kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä