Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haemme palveluasiantuntijaa Helsinkiin

RekryilmoitusKiinnostaako työ kasvavassa yrityksessä mielenkiintoisten tehtävien ja loistavien työkavereiden parissa? Etsimme vahvistusta asiakaspalvelutiimimme, olisitko Sinä hakemamme henkilö?

Palveluasiantuntija on osa asiakaspalvelutiimiä, jonka tehtävä on palvella asiakkaitamme monikanavaisesti ja luoda lisäarvoa laadukkaalla asiakaspalvelutyöllä.

Työtehtäviin kuuluu asiakkaan pääkäyttäjätasoisen neuvonnan lisäksi teknisten vika- ja häiriötilanteiden selvittäminen ja tarvittaessa eskalaatio. Hakemamme henkilö tekee läheistä yhteistyötä Benemenin tuotantohenkilöstön ja asiakasvastuullisien palvelupäälliköiden kanssa toimien rajapintana syvempää teknistä osaamista vaativissa tilanteissa.

Tehtävässä menestyminen ei vaadi aiempaa kokemusta kommunikaatioratkaisuista, mutta toimialakokemuksesta on hyötyä. Hyvä palveluasenne ja halu kehittää asiakkaidemme palvelukokemusta ovat ratkaisevia ominaisuuksia. Kielitaito on plussaa (englanti ja ruotsi).

Meillä on vahva halu kasvaa ja kehittyä alamme edelläkävijänä. Haluamme tarjota ensiluokkaisen asiakaskokemuksen ja sen mahdollistamiseksi tarvitsemme riveihimme henkilön, jolla on aito kiinnostus asiakaspalveluun ja kyky toimia muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja hyvällä tavalla haastavan tehtävän lisäksi mahdollisuuden uralla etenemiseen dynaamisessa organisaatiossamme. Tulet takuulla viihtymään työyhteisössämme. Meillä tehdään töitä suurella sydämellä ja iloisella mielellä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si Sami Häyryselle osoitteeseen sami.hayrynen@benemen.com 

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja Sami Häyrynen | sami.hayrynen@benemen.com | +358 4478 40048

Asiakaspalvelupäällikkö Maija Jutila | maija.jutila@benemen.com | +358 5050 12184

 

Benemen Finland Oy on suomalainen, operaattoririippumaton kommunikaatioratkaisuja tarjoava yritys. Asiakkainamme ovat yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat parantaa asiakaspalveluaan ja lisätä kilpailukykyään. Ratkaisemme yritysten kommunikaatiohaasteet yhdistämällä innovatiivisesti oman tuotekehityksemme tuloksia markkinoilla oleviin vakiotuotteisiin. Benemen Finland on osa Benemen-konsernia, jolla on maayhtiöt Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Isossa Britanniassa ja Puolassa

Pinterest
Benemen logo

Tietoja

Hakuaika: 20.9.2017 - 15.11.2017
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Pitäjänmäki, Helsinki
Linkki: http://www.benemen.fi/fi-FI/Yritys/Meille-toihin/haemme-palveluasiantuntijaa/
Yhteydenotto: sami.hayrynen@benemen.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Benemen kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Omat tagit

asiakaskokemus

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä