Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haemme kokenutta DevOps-kehittäjää Helsinkiin tai Ouluun rakentamaan sovellusten julkaisualustaa

post_image
Rekryilmoitus

Millainen projekti?

Ensimmäisenä tehtävänäsi on kehittää kansainvälisen asiakkaamme sovelluksille julkaisualustaa, joka mahdollistaa kehitystiimeille helpon ja standardoidun tavan luoda, julkaista ja ylläpitää sovelluksia sekä hallita niiden elinkaarta.

Projektin kesto on ainakin vuoden 2020 loppuun, todennäköisesti pitemmälle. Tämän jälkeen myyntimme tehtävänä on hakea mielenkiinnon kohteisiisi parhaiten sopivia uusia hankkeita. Olemme tehneet listauksen viimeaikaisista projekteistamme lisätäksemme läpinäkyvyyttä siihen, millaisia ratkaisuja meillä pääsee toteuttamaan.

Millä stackilla?

Projektissa on käytössä TypeScript, Node.js, Terraform, AWS, Kubernetes (AWS EKS), Docker ja Atlassian Bamboo. Voit halutessasi käyttää jopa 20 % työajastasi uuden oppimiseen.

Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme “hyvän tyypin” ominaisuuksia. Olet aidosti kiinnostunut ratkaisemaan asiakkaan haasteita ja otat omistajuutta asioiden viemisestä maaliin saakka. Uskallat kertoa näkemyksesi ja haastaa vakiintuneita käytäntöjä. Haluat jatkuvasti kehittyä ammatillisesti ja olet myös innokkaasti jakamassa oppimaasi muille.

Missä työpiste?

Tähän projektiin osallistuu ihmisiä useasta maasta, joten työtä voi tehdä vaikka etänä. Toivomme, että jatkossa hankkeiden vaihtuessa ja koronakriisin hellittäessä sinulla on mahdollisuus osallistua tarpeen mukaan tiimityöhön joko Helsingissä tai Oulussa.

Paljonko palkkaa?

Henkilöstömme kehittämä palkkamalli takaa hyvän peruspalkan sekä laskutukseen perustuvan kuukausittaisen bonuksen. Tällä laskurilla voit laskea paljonko kokonaisansiosi Sysartilla olisi.

Millainen porukka?

Sysartilla työskentelee 25 ohjelmistoalan osaajaa; puolet Oulussa ja puolet Helsingissä. Uskomme itseohjautuvaan työtapaan sekä tiimien päätäntävaltaan työkalujen ja teknologioiden osalta. Parhaiten yrityskulttuuriimme voi ennakkoon tutustua lukemalla blogipostauksiamme tai vierailemalla tubekanavallamme.

Ota yhteyttä, niin jatketaan keskustelua yhteistyömahdollísuuksistamme!

Pinterest
Sysart Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki tai Oulu
Linkki: https://sysart.fi/ura-sysartilla/
Yhteydenotto: rekry@sysart.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sysart kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js

Omat tagit

TypeScript
terraform
Kubernetes
Docker
DevOps
Atlassian Bamboo

Sysart Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Sysart kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä