Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haemme kahta WordPress-devaajaa

post_image
Rekryilmoitus

Me kaipaamme lisää tekijöitä joukkoomme. Tällä hetkellä haemme kahta WordPress-devaajaa vakituiseen pestiin Turun keskustassa sijaitsevaan toimistoomme.

WordPress-devaaja projekteihin:

Sinun tehtäväsi on kehittää verkkopalveluita WordPressillä. Käytännössä se tarkoittaa, että luot asiakkaiden tarpeisiin esimerkiksi integraatioita, plugareita, uusia toiminnallisuuksia ja muita räätälöintejä.

Poutapilvessä työskentelet projektipäällikön, käyttöliittymäsuunnittelijan, front-end developerin sekä aina välillä myös konseptisuunnittelijan ja sisältöasiantuntijan kanssa. Työ on kuitenkin itsenäistä. Saat rytmittää työpäiväsi ja -tehtäväsi usein haluamallasi tavalla.

WordPress-devaaja asiakaspalveluun:

Sinun tehtäväsi on pitää huolta asiakkaistamme. Vastaat heidän kysymyksiinsä, ratkaiset heidän ongelmiaan ja autat heitä kehittämään verkkopalveluitaan entistä paremmiksi.

Iso osa työstäsi on kommunikointia asiakkaiden kanssa, mutta teet myös itse muutoksia ja kehitystä heidän verkkopalveluihinsa. Ihan kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin – koko Poutapilven porukka on käytettävissäsi. Sinun tehtäväsi on myös delegoida tehtäviä eteenpäin ja varmistaa, että ne tulevat tehdyksi.

Lue koko hakemus!

Pinterest
Poutapilvi web design Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Turku
Linkki: https://www.poutapilvi.fi/artikkelit/haussa-wordpress-devaaja/
Yhteydenotto: rekrytointi@poutapilvi.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Poutapilvi web design kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Sisällönhallinta
Webkehitys

Teknologia

WordPress
WooCommerce

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä