Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haemme johtoryhmämme vahvistukseksi ja kulttuurimme rakentajaksi energistä Microsoft Business Intelligence -liiketoiminnan vetäjää

post_image
Rekryilmoitus

Vastaat kokonaisvaltaisesti Microsoft Business Intelligence -liiketoiminta-alueen tuloksesta ja jatkuvasta kehittämisestä, ja sinulle raportoi yli kymmenen hengen kokeneiden konsulttien tiimi.

Tavoitteenamme on kasvattaa tiimiä edelleen seuraavien vuosien aikana, joten pääset heti mukaan rekrytoimaan tiimiisi uusia Invencolaisia. Tehtäviisi kuuluu luontevana osana myös Microsoft-kumppanuudestamme vastaaminen ja yhteistyön aktiivinen ylläpito ja kehittäminen.

Sinulla on vahva Microsoft Business Intelligence –tausta ja asiakkaiden projektit /asiakastyö kuuluvat aktiivisena osana päivittäiseen arkeesi. Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi ja rautaisella osaamisellasi – sinulla on kenties jo aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja “pilke silmäkulmassa” -asenne, jotta saat Suomen parhaan MS BI -tiimin toimimaan motivoituneesti ja tehokkaasti. Seuraat innokkaasti alan trendejä ja sinulla on raikkaita näkemyksiä siitä, millaista on moderni sisältömarkkinointi. Myynnillisiin tehtäviin tarttuminen on sinulle luontaista ja mielekästä.

Tehtävässäsi raportoit Invencon toimitusjohtajalle ja tuot omalla osaamisellasi uusia näkemyksiä Invencon tehokkaaseen johtoryhmään.

Tarjoamme sinulle

  • Vapauden rakentaa liiketoimintaa osaamisesi pohjalta
  • Kannustavan palkkausmallin ja kilpailukykyiset edut, jotka pohjautuvat saavutettuihin tuloksiin
  • Suomen parhaiden Microsoft-osaajien yhteisön
  • Aitoa tekemisen meininkiä ilman suurempaa byrokratiaa
  • Dynaamisen ja sparraavan työskentelyilmapiirin, jossa pääset kehittämään ja kehittymään
  • Mukavat ja inspiroivat työkaverit – meille arki on muutakin kuin hampaat irvessä puurtamista

Kiinnostuitko?

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi, jossa mukana palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteeseen camilla.sellman@invenco.fi. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.2.2019 mennessä – haastattelemme kandidaatteja jo hakuaikana.

Invenco on liiketoiminnan suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, joka täytti viime vuonna 15 vuotta. Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, business intelligence, analyyttiset sekä talouden suunnittelun ratkaisut.

Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointiohjelmistot, Business Intelligence -ohjelmistot sekä suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Kumppaneitamme ovat mm. IBM, Microsoft, Tabella, Jedox, Oracle, Qlik, SAS ja Informatica. Liikevaihtomme 06/2018 oli 6 miljoonaa euroa ja kasvamme tasaiseen tahtiin. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa, ja teemme töitä 50 invencolaisen voimin.

Pinterest
Invenco Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://www.invenco.fi/rekrytointi/
Yhteydenotto: camilla.sellman@invenco.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Invenco kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

azure
Microsoft BI

Invenco Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä