Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Haemme CXD Manageria

RekryilmoitusVahvistamme kykyä auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa Benemen-ratkaisuiden avulla. Etsimme Helsingin toimipisteeseemme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä

CXD MANAGERIA

Customer Experience Development Manager – [lue: auta asiakkaitamme onnistumaan]

Asiakkaidemme strateginen valinta on usein ylivoimainen asiakaskokemus. Hakemamme henkilön tavoitteena on löytää keinot tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Onnistumisemme on kiinni asiakkaidemme onnistumisesta - tästä syystä CXD Managerin ensisijainen tehtävä on ymmärtää nykyasiakkaidemme liiketoimintaa ja löytää keinot sen kehittämiseksi ratkaisuidemme ja tiedon avulla. Avoinna oleva tehtävä on uusi ja kuvastaa Benemenin erilaista tapaa toimia, johon markkinoilla ollaan perinteisesti totuttu.

CXD Managerin tehtävät:

Tiivis yhteydenpito nykyasiakkaittemme liiketoimintajohtoon, uusien kehitysmahdollisuuksien löytäminen paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi, Benemen-ratkaisuehdotuksien rakentaminen ja lisäpalveluiden myynti. Tavoite on parantaa asiakkaidemme tyytyväisyyttä Benemeniin aktiivisena kumppanina. Toimit yhteistyössä Benemenin palvelupäälliköiden kanssa luodessasi kokonaisnäkemystä asiakkaidemme tilanteesta.  

Menestymisen edellytykset:

Tässä tehtävässä tulee olla aidosti kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta ja ymmärtää kommunikaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen tuomat mahdollisuudet. Valitsemallamme henkilöllä on asiakashyötytavoite – ts. onnistumista mitataan asiakkaan saavuttaman hyödyn kautta. Hänen tulee kyetä havainnoimaan muutostarpeita asiakkaidemme toimialalla sekä tarjoamaan uusia mahdollisuuksia kommunikaation tehostamiseen yrityksen sisällä ja asiakkaidensa kanssa monikanavaisesti. Työssä menestyy aktiivisella otteella ja lopulliseen työnkuvaan pääsee itse vaikuttamaan.

Erinomaisen pohjan tehtävässä menestymiselle antaa aikaisempi kokemus esimerkiksi operaattorimaailmasta ja myyntitehtävistä ICT-yrityksissä sekä kyky hahmottaa liiketoiminnan tarpeita nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tehtävässäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muut kielet ovat etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kommunikaatioteknologian eturintamalla. Sen lisäksi, että pääset osaksi loistavaa työyhteisöä, saat kilpailukykyiset edut ja korvauksen hyvin tehdystä työstä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 1.11.2017. Kerro meille osaamisestasi ja kokemuksestasi ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen vesa.siitari@benemen.com.

 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Vesa Siitari puhelimitse 27.10.2017 klo 8 - 13. Vesan tavoitat numerosta +358 50 50 611 80.

Pinterest
Benemen

Tietoja

Hakuaika: 24.10.2017 - 1.11.2017
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Pitäjänmäki, Helsinki
Linkki: http://www.benemen.fi/fi-FI/Yritys/Meille-toihin/haemme-cxd-manageria/
Yhteydenotto: vesa.siitari@benemen.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Benemen kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on
Testissä: Digi- ja väestötietoviraston Digiturvallinen elämä -mobiilipeli opettaa työelämän digiturvataitoja
Anonyymi rekrytointi herättää kiinnostusta, mutta sitä on kokeillut vasta harva organisaatio