Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haemme BI-konsulttia Qlik-tuoteperheen osaamisalueellemme

post_image
Rekryilmoitus

Intohimonasi on tietomassojen tutkiminen, analysointi ja raportointi, ja sinulla on palava halu auttaa asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa teknologian avulla.

Osaamisalueesi on painottunut Qlik -työkaluihin, mutta sinulla voi olla takataskussa osaamista useista muistakin liiketoimintaa tukevista analysointi- ja raportointijärjestelmistä. Olet suunnitellut ja toteuttanut haastaviakin Qlik Sense ja QlikView -sovelluksia asiakkaille jo useamman vuoden – kenties vaihtelevasti eri toimialoilla. Jos olet vielä toteuttanut Qlik Embedded -ratkaisuita, niin se on arvokas lisä osaamiseen.

Arvostamme myös, jos sinulla on intoa ja näkemystä kehittää raportoinnista asiakkaalle visuaalisesti helpommin tulkittavaa. Osaamisesi lisäksi meille tärkeää on reipas ja rohkea asenne, innostava tekemisen draivi ja jatkuva tiedon nälkä. Sinusta huokuu luotettavuus ja ammattitaito, ja pystyt haastamaan asiakkaan pohtimaan lisätarpeita yrityksen tiedolla johtamisen tueksi – olet aina vähintään yhden askeleen asiakkaitamme edellä.

Tehtävässäsi kuulut Planning & Analytics -tiimiimme Qlik-alueen lipunkantajana ja suunnannäyttäjänä.

Meillä Invencolla on mukava porukka ja reilu tekemisen meininki!

Tarjoamme sinulle:

– mahdollisuuden olla mukana rakentamassa yhä kasvavan yrityksen menestystarinaa

– kannustavan provisiopohjaisen palkkausmallin

– tilaisuuden loistaa omilla kyvykkyyksilläsi kokeilukulttuurin hengessä

– huikean asiantuntijaorganisaation osaamisesi kehittymisen tueksi

– dynaamisen ja sparraavan työskentelyilmapiirin, jossa pääset kehittämään ja kehittymään

– hauskat ja huumorintajuiset kollegat – meille arki on muutakin kuin hampaat irvessä puurtamista

Kiinnostuitko?

Jos haluat hypätä mukaan Invencon jatkuvasti kehittyvään liiketoimintaan, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.2.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: camilla.sellman@invenco.fi

Invenco on liiketoiminnan suorituskyvyn johtamiseen ja raportointiin erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, joka täytti viime vuonna 15 vuotta. Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, business intelligence, analyyttiset sekä talouden suunnittelun ratkaisut.Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointiohjelmistot, Business Intelligence -ohjelmistot sekä suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Kumppaneitamme ovat mm. IBM, Microsoft, Tabella, Jedox, Oracle, Qlik, SAS ja Informatica. Liikevaihtomme 06/2018 oli 6 miljoonaa euroa ja kasvamme tasaiseen tahtiin. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa, ja teemme töitä 50 Invencolaisen voimin.

Pinterest
Invenco Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://www.invenco.fi/rekrytointi/
Yhteydenotto: camilla.sellman@invenco.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Invenco kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Omat tagit

Qlik Analytics Platform

Invenco Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä