logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Growth hacker (senior/junior)

post_image

RekryilmoitusSinä, joka näet digitaalisen markkinoinnin, sisällöt, julkaisukanavat, teknologiat ja mainosalustat yhtenä suurena leikkikenttänä, jota työstämällä luodaan kasvua. Etsimme sinua.

Lähde mukaan luomaan uutta kokeneen digitalon asiakkaille. Pääset osaksi tiimiä, jonka tavoite on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme jatkuvan kasvuhakkeroinnin keinoin. Uskallamme kokeilla, ehdottaa ja toteuttaa asioita yli totuttujen siilojen.

Olet digimarkkinoinnin suunnittelija ja tekijä. Ymmärrät ostetun näkyvyyden lainalaisuudet (Adwords, Facebook, LinkedIn etc.), hakukoneystävällisen sisällöntuottamisen perusteet, analytiikan ja hakusana-analyysien tekemisen. Osaat optimoida edellä mainittuja toimimaan asiakkaan parhaaksi. Tekemisen lisäksi olet utelias kokeilija, joka haluaa etsiä pioneerina uusia tapoja tavoittaa asiakkaita ja luoda kasvua. Et välitä perinteisistä siiloista ja olet valmis ottamaan haltuun uusia kokonaisuuksia. 

Voit olla jo kokenut digimarkkinoinnin ja kasvuhakkeroinnin mestari tai vasta urasi alkupuolella oleva innostunut tekijä - räätälöimme lopullisen toimenkuvan sinua ja kehittymistäsi varten.

Mitä tarjoamme

  • Meillä on vahva tekemisen kulttuuri ja aktiivinen yhteisö - 50 luovaa nörttiä, toimistokoiria, flipperi, säännöllinen hieronta, aamupaloja ja yhteistä tekemistä.
  • Tarjoamme erinomaiset puitteet työn tekemiselle Helsingin Punavuoressa ja kilpailukykyisen palkkauksen.
  • Yrityksen historia ja pitkät asiakassuhteet luovat vankan pohjan toiminnallemme.
  • Elämme ja hengitämme käyttäjäkokemusta, uusia teknologioita ja digitaalisia palveluita. Olemme ylpeitä kädenjäljestämme. Pääset osaksi takuulla Suomen kovimmista asiantuntijoista koostuvaa tiimiä.

Mitä odotamme

  • ?Kiinnostusta digitaalisen markkinoinnin tekemiseen ja siinä kehittymiseen.
  • Kiinnostusta markkinoinnin automaatiojärjestelmiin 
  • (plussaa HubSpot-kokemuksesta ja sertifioinneista)Maksetun digimarkkinoinnin osaamista ja kokemusta: Adwords, Facebook, LinkedIn.Uteliaisuutta uusia asioita kohtaan.
  • Suomen- ja englanninkielen taitoa.
Pinterest
Crasman Oy

Tietoja

Hakuaika: 1.1.2018 - 7.2.2018
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.crasman.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tyopaikat/growth-hacker-senior-junior/
Yhteydenotto: samuli.hokkanen@crasman.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Crasman Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Omat tagit

Hubspot
Google Analytics

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Webkehitys

Crasman Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Crasman Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku