Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Growth hacker (senior/junior)

post_image

RekryilmoitusSinä, joka näet digitaalisen markkinoinnin, sisällöt, julkaisukanavat, teknologiat ja mainosalustat yhtenä suurena leikkikenttänä, jota työstämällä luodaan kasvua. Etsimme sinua.

Lähde mukaan luomaan uutta kokeneen digitalon asiakkaille. Pääset osaksi tiimiä, jonka tavoite on tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme jatkuvan kasvuhakkeroinnin keinoin. Uskallamme kokeilla, ehdottaa ja toteuttaa asioita yli totuttujen siilojen.

Olet digimarkkinoinnin suunnittelija ja tekijä. Ymmärrät ostetun näkyvyyden lainalaisuudet (Adwords, Facebook, LinkedIn etc.), hakukoneystävällisen sisällöntuottamisen perusteet, analytiikan ja hakusana-analyysien tekemisen. Osaat optimoida edellä mainittuja toimimaan asiakkaan parhaaksi. Tekemisen lisäksi olet utelias kokeilija, joka haluaa etsiä pioneerina uusia tapoja tavoittaa asiakkaita ja luoda kasvua. Et välitä perinteisistä siiloista ja olet valmis ottamaan haltuun uusia kokonaisuuksia. 

Voit olla jo kokenut digimarkkinoinnin ja kasvuhakkeroinnin mestari tai vasta urasi alkupuolella oleva innostunut tekijä - räätälöimme lopullisen toimenkuvan sinua ja kehittymistäsi varten.

Mitä tarjoamme

  • Meillä on vahva tekemisen kulttuuri ja aktiivinen yhteisö - 50 luovaa nörttiä, toimistokoiria, flipperi, säännöllinen hieronta, aamupaloja ja yhteistä tekemistä.
  • Tarjoamme erinomaiset puitteet työn tekemiselle Helsingin Punavuoressa ja kilpailukykyisen palkkauksen.
  • Yrityksen historia ja pitkät asiakassuhteet luovat vankan pohjan toiminnallemme.
  • Elämme ja hengitämme käyttäjäkokemusta, uusia teknologioita ja digitaalisia palveluita. Olemme ylpeitä kädenjäljestämme. Pääset osaksi takuulla Suomen kovimmista asiantuntijoista koostuvaa tiimiä.

Mitä odotamme

  • ?Kiinnostusta digitaalisen markkinoinnin tekemiseen ja siinä kehittymiseen.
  • Kiinnostusta markkinoinnin automaatiojärjestelmiin 
  • (plussaa HubSpot-kokemuksesta ja sertifioinneista)Maksetun digimarkkinoinnin osaamista ja kokemusta: Adwords, Facebook, LinkedIn.Uteliaisuutta uusia asioita kohtaan.
  • Suomen- ja englanninkielen taitoa.
Pinterest
Crasman Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.crasman.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tyopaikat/growth-hacker-senior-junior/
Yhteydenotto: samuli.hokkanen@crasman.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Crasman kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Webkehitys

Omat tagit

Hubspot
Google Analytics

Crasman Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Crasman kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä