Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Googlen online-työkalujen osaajaksi Digital Growth Academy:n avulla

post_image

RekryilmoitusOnko sinulla kiinnostusta web-teknologioihin ja työkaluihin, dataan ja analytiikkaan?

Haluatko toimia liiketoiminnan ja verkkosivujen kehittämisessä, verkkotrafiikan ja kävijädatan analysoinnissa, sovellusintegroinneissa tai online-mainonnassa?

 

Tule mukaan Digital Growth Academy in collaboration with Google

?-rekrytoivaan koulutusohjelmaan, minkä kautta asiakkaamme etsivät

40 uutta työntekijää!

 

Työtehtäväsi voivat liittyä mm. web- ja asiakasanalytiikkaan, digitaalisiin palveluihin, online-mainontaan, markkinoinnin automaatiotyökaluihin tai www-sivujen suunnittelu-, tuotanto-, kehittämis- ja operatiivisiin tehtäviin. Tuleva roolisi voi olla esimerkiksi jokin näistä:

 • Web Analyst
 • Web Developer
 • Integration Specialist
 • SEM Trainee
 • Search Engine Optimization Trainee
 • Online Advertising Specialist
 • Growth Hacker
 • Data Analyst
 • BI Consultant

Rekrytoimassa mukana ovat mm. Avaus, Dagmar, Genero, Lippu.fi, Nordic Morning, Oikio Digital Performance Agency, Paper Planes, Precis Digital, S360 ja Tulos. Tutustu tarkemmin kaikkiin rekrytoiviin yrityksiin, koulutusohjelmaan sekä aikaisempien osallistujien kokemuksiin sivuillamme.

Rekrytoiva koulutusohjelma yhdistää käytännön työn, korkeatasoisen koulutuksen ja sertifioinnin

Sinun ja yrityksen välille solmitaan kuuden kuukauden koulutussopimus (9.12.2019-11.6.2020). Jo ensimmäisestä päivästä alkaen pääset käytännön työtehtäviin kiinni. Lisäksi ohjelman aikana järjestetään 20 koulutuspäivää Googlen, Googlen kumppaniyritysten ja digityökaluja hyödyntävien edelläkävijäyritysten kanssa. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on solmia työsopimus oman yhteistyöyrityksen kanssa ohjelman jälkeen. Ohjelman aikana suoritat Google Ads -sertifiointiin tähtäävät testit.

Intohimona www-sivut, data, analytiikka tai online-mainonta? Tämä ohjelma on Sinulle!

Digital Growth Academy in collaboration with Google soveltuu www-palvelujen, analytiikan, automaation, online-mainonnan ja datan käsittelyn untuvikoille tai konkareille, jotka haluavat haltuunsa alan uusimman tietotaidon. Koulutus on kokopäiväinen.

Toivomme sinulta joko koulutukseen, työkokemukseen tai harrastuneisuuteen pohjautuvaa kiinnostusta aiheeseen. Soveltuva taustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Myös matemaattinen tai tilastotieteen osaaminen voi tarjota erinomaisen pohjan uuden oppimiselle. Tärkeintä on halu työskennellä www-teknologioiden, Googlen online-työkalujen tai digitaalisten palvelujen integrointien parissa.

Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi konkari. Yritykset arvostavat motivoituneita sekä alasta kiinnostuneita henkilöitä, joilla on aito palo kehittää omaa ammatillista osaamistaan, ja jolla löytyy halua kasvaa kysytyksi asiantuntijaksi alalle.

Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, Googlen, työnantajien ja ELY-keskuksen kanssa.

Kyseessä on työvoimakoulutus, joka järjestetään yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Googlen ja rekrytoivien yritysten kanssa. Voit osallistua ohjelmaan, jos olet tällä hetkellä:

 • työttömänä työnhakijana
 • irtisanomisuhan alaisena.

Toimi nopeasti: valintaprosessi käynnistyy heti!

Etenet hakuprosessissa, kun olet jättänyt hakulomakkeen TE-toimistoon ja rekrytointiprofiilin Saraselle:

1. Täytä TE-toimiston hakulomake.

Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten

täytäthän hakemuksesi huolellisesti.

2. Täytä tästä myös Sarasen rekrytointiprofiili.

Tämän rekrytointiprofiilin avulla esittelemme sinut rekrytoiville yrityksille. Voit muokata ja

täydentää profiilia myös lähettämisen jälkeen.

Ohjelman hakemus TE-toimistoon ja Sarasen rekrytointiprofiili kannattaa tehdä jo tänään, sillä valintaprosessit eri rooleihin käynnistyvät heti! Hakuaika päättyy 4.11.2019.

Lisätietoja ohjelmasta:

Löydät lisätietoja ohjelmasta www-sivuiltamme.

Ohjelmakoordinaattorimme Miran tavoitat parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse maanantaisin klo 15:00-16:00 ja keskiviikkoisin klo 14:00-15:30. Mira Tapiola: puh. 045 171 6787 & mira.tapiola@saranen.fi.

Saranen Consulting oy

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssäoppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Digital Growth Academy on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Digital Growth Academy F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Googlen, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 1.10.2019 - 4.11.2019
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/googlen-online-tyokalujen-osaajaksi-digital-growth-academyn-avulla/702338/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Webkehitys

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä