Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gofore Pilviakatemia

post_image

RekryilmoitusKasva kanssamme Azure-asiantuntijaksi

Etsimme joukkoomme tulevia Azure-pilviasiantuntijoita, jotka koulutamme kahden kuukauden aikana yhteistyössä kumppanimme Sovelton kanssa. Tukenasi on lisäksi niin pilviasiantuntijoidemme yhteisö kuin koko lähes 800 goforelaisen joukko! Koulutuksen jälkeen jatkat työsuhteessa osaavassa asiantuntijayhteisössä. Työsuhde alkaa ensimmäisestä koulutuspäivästä ja saat palkkaa koko koulutusajalta. Koulutus alkaa 16.8.2021.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Valmistuttuasi Pilviakatemiasta pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla on kertynyt jo muutaman vuoden ajalta kokemusta IT-alalta esimerkiksi ohjelmistokehittäjän tai järjestelmäasiantuntijan tehtävistä.

Lisäksi arvostamme kokemusta vähintään kolmesta seuraavasta aihealueesta:

  • jokin pilvialusta (AWS/Azure/GCP)
  • Git
  • konttiteknologiat (esim. Docker)
  • verkkoteknologiat (TCP/IP, aliverkot, reititys, portit)
  • tietokannat (SQL tai NoSQL)
  • ohjelmointi/skriptaus jollain kielellä (esim. Java, Python, Javascript, Powershell, Bash)
  • CI/CD-työkalut (esim. Jenkins)
  • Infrastructure as Code (esim. Ansible, Terraform, Chef)
  • Linux- tai Windows-palvelimet

Haluatko kasvaa Azure-asiantuntijaksi kanssamme? Hae heti tai viimeistään 6.6.! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Pinterest
Gofore Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 14.5.2021 - 6.6.2021
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku
Linkki: https://gofore.com/gofore-pilviakatemia/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Gofore Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä