Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Future Marketing Automation Specialist

post_image

RekryilmoitusFuture Marketing Automation Specialist

 

Haluatko löytää uusia tehokkaita ratkaisuja vauhdittamaan yritysten myyntiä ja asiakaskokemusta markkinoinnin automaation kautta? Koetko, että modernin digimarkkinoinnin aikakaudella sinun salaiset aseesi yritysten markkinoinnin kehittämiseksi löytyvät luonnollisimmin analytiikan, algoritmien ja muiden teknisten ratkaisujen parista?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin kyllä – Tässä on sinulle mahtava ponnahduslauta maailmanlaajuiseen Salesforce ekosysteemiin, jossa ammatilliselle kehittymisellesi ei aseteta rajoitteita.

Salesforce on maailman johtava pilvipalveluna tarjottava CRM-alusta. Anna uteliaisuudellesi mahdollisuus ja hae mukaan Salesforce Academy -rekrytointiohjelmaan, jonka kautta pääset osaksi Salesforcen jatkuvasti kasvavaa ekosysteemiä. Mukana kouluttamassa ja rekrytoimassa uusia Salesforce-osaajia ovat mm. Fluido, DigipartnerIT, Ferratum, Posti, Barona, Advance B2B, SOK, Digitalist Group ja Wärtsilä. Lue tarkemmin rekrytoivista yrityksistä ja heidän tarpeistaan verkkosivuiltamme!

Oletko sinä tuleva Marketing Automation Specialist?

Salesforcen Marketing Cloud -osaajille on Suomessa valtava kysyntä ja Salesforce Academy tarjoaa loistavat mahdolliset päästä alkuun markkinoinnin automaation liittyvien työtehtävien parissa ohjelman yhteistyöyrityksissä. Jotta pääset hyvin käyntiin marketing cloudin kanssa sinulla tulisi olla joko kaupallista, teknistä tai palvelumuotoilutaustaa (tradenomi, KTM, Service Design, insinööri). Tekninen ja analyyttinen lähestymistapa markkinointiin tuntuvat luontaisimmalta ja sinulla on jo ymmärrystä digimarkkinoinnista. Hyvän englannin kielen taidon lisäksi hakijoilta edellytetään myös motivaatiota ja pitkäjänteisyyttä lähteä oppimaan täysin uudenlaista markkinoinnin automaatiota, jonka osaajia kaivataan kipeästi lisää työmarkkinoille.

Työurasi paras investointi:

  • Pääset kehittämään osaamistasi laadukkaan koulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta 6 kk rekrytointiohjelmassa (4.11.2019-7.5.2020).
  • Pääset työskentelemään käytännön työtehtävissä Suomen eturivin yrityksissä, joissa osaamistasi arvostetaan ja sille on huutava kysyntä.
  • Saat reilun 20 päivän kattavan Salesforce Customer Success -asiantuntijakoulutuksen sisältäen syventävän markkinoinnin automaation koulutuskokonaisuuden. Salesforce Academy -osallistujat ovat olleet erittäin tyytyväisiä koulutukseen 4,4/5.
  • Saat mahdollisuuden suorittaa arvostetun Salesforce Administration -sertifikaatin.
  • Sinulla on hieno mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen ohjelman jälkeen: Viimeisimmästä Salesforce Academysta valmistuneista 92% sai työpaikan heti koulutuksen päätyttyä.
  • Saat loistavat eväät verkostoitumiseen Salesforce Academy alumnien sekä muiden Salesforcen verkostojen kanssa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

HAE HETI!

Voit hakea Salesforce Academy -rekrytoivaan koulutusohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai määräaikaisessa työsuhteessa ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa. Salesforce Academy on työvoimakoulutusta. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten hae heti tai viimeistään 14.10.2019!

Salesforce Academyyn haetaan jättämällä virallinen työhallinnon koulutushakemus sähköisesti TE-palveluiden järjestelmässä osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/687186?searchPhrase=saranen&&&announced=0&sort=1

Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Pyydämme sinua täyttämään myös Sarasen rekrytointiprofiilin osoitteessa https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=342. Huomioithan, että Saraselle jätetty rekrytointiprofiili on käyntikorttisi rekrytoiviin yrityksiin.

Täytäthän sekä työhallinnon koulutushakemuksen sekä Sarasen rekrytointiprofiilin erityisen huolella, sillä kutsumme näiden hakemusten perusteella sinut Salesforce Academy -ryhmähaastatteluun, joka on haastattelukierroksista ensimmäinen.

Lisätiedot:

Nettisivuiltamme https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/ sekä Pinja Heimalalta, pinja.heimala@saranen.fi, 040 849 3962. Parhaiten tavoitat Pinjan sähköpostitse tai puhelimitse tiistaisin klo 9-11 ja keskiviikkoisin kello 12-14.

Järjestämme avoimen Salesforce Academy -infotilaisuuden Espoossa 25.9. Lisätietoja infotilaisuudesta ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/salesforce-academy/

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 16.9.2019 - 14.10.2019
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/saranen-consulting-oy/future-marketing-automation-specialist/691316/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Toimialakokemus

IT

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä