Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fullstack ohjelmistokehittäjä (Jyväskylä)

post_image

RekryilmoitusHaemme joukkoomme kokenutta ohjelmistokehittäjää

Onko sinulla kokemusta teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja/tai julkishallinnon järjestelmähankkeista ja ohjelmistoprojektien läpiviemisestä? Haluatko olla mukana vaikuttamassa siihen, millaisilla ratkaisuilla tuottamasi yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimme henkilö! Etsimme nyt kokenutta Fullstack ohjelmistokehittäjää Jyväskylän toimipisteelle.

Tehtävän kuvaus

Cinian ohjelmistokehitys toteuttaa omaan näkemykseen ja arkkitehtuuriosaamiseen perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Emme ole konsulttitalo tai tuotetalo - me olemme ratkaisutalo. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla (tutustu asiakastarinoihin).

Panostamme ketteriin ohjelmistokehitysprosesseihin ja automatisoituihin DevOps-ympäristöihin, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. Kehitystiimimme jäsenenä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. 

Millaista osaajaa etsimme?

Keskeisiä teknologioita hankkeissamme ovat mm. Java, Spring Boot, React ja muut JavaScript-kirjastot, PostgreSQL sekä AWS. Toivomme, että sinun työkalupakistasi löytyy ainakin Java sekä käytännön kokemusta joistakin yleisimmistä pilviympäristöistä (esim. AWS tai Azure).

On tärkeää, että haluat ymmärtää asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita ja pystyt hahmottamaan laajoja järjestelmäkokonaisuuksia. Haluat osallistua myös vaatimusmäärittelyyn. Uskallat ehdottaa ja perustella tilanteisiin sopivia teknisiä ratkaisuja, tuotat laadukasta koodia ja autat tiimisi jäseniä onnistumaan.

Arvostamme laajaa teknologia- ja menetelmäosaamista sekä monipuolista käytännön projektikokemusta sovelluskehityshankkeista. Tehtävä edellyttää halukkuutta omaksua uusia nousevia teknologioita, mutta vaatii toisinaan myös uskallusta taklata legacy-järjestelmiä, sillä jotkut projektimme modernisoivat vanhaa tai integroituvat olemassa oleviin järjestelmiin.

Ei haittaa, jos olet ollut suunnittelemassa (pilvi)arkkitehtuureja tai rakentamassa jatkuvan julkaisun automaatiota kehityksestä tuotantoon.

 

Miksi meille?

Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä ja tavoitteenamme on, että jatkossa suosimme hybridimallia etätyön suhteen.

Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja järjestämällä säännöllisesti tech-iltoja yms. Tutustu meihin tarkemmin urasivuillamme.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut, joita myös kehitämme jatkuvasti. Etuihimme kuuluu mm:

  • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
  • Modernit työvälineet ja työtilat
  • Lounasetu
  • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
  • Kattava sairauskuluvakuutus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Työsuhdepolkupyörä
  • Harrastekerhot
  • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi.

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 1.9.2021 - 30.9.2021
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=35&rmlang=FI
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Open source
React
Java
Javascript

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä