logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Fullstack-ohjelmistokehittäjä

post_image

RekryilmoitusCodento on koti kokeneille ja vaikuttamishaluisille kehittäjille. Työtämme ohjaa laatu, tietoturva, jatkuva kehittyminen ja ymmärrys asiakkaan tarpeista. Meillä saat käyttää omia aivojasi ja olla asioista eri mieltä. Teemme päätökset eri piireissä, joihin voi vapaasti liittyä. Pääset siis antamaan oman kädenjälkesi siihen, mihin suuntaan Codento kehittyy.

Alla Leo kertoo, millaista Codentolla on olla töissä:

Olen tällä hetkellä projektissa, jossa rakennamme asiakkaan speksien pohjalta kokonaan uutta sovellusta. Meitä on kolme codentolaista tekemässä tätä projektia ja työskentelemme toimistoltamme käsin. Projektissa on parasta se, että saamme rakentaa sovelluksen kokonaan omilla ratkaisuillamme eikä vanhoja päätöksiä ole rasittamassa työtä. Samalla kuitenkin uusien päätöksien tekeminen tekee työstä haastavaa.

Käytämme työssämme Djangoa, Reactia ja Microsoftin alustoja. On tärkeää, että osaamista löytyy ohjelmistoarkkitehtuurista, koska kaikki liikkuvat palaset on saatava osumaan yhteen ja hahmotettava kokonaiskuva. Haastetta lisää se, että ei ole mitään lähtökohtaa mistä iteroida.

Projektin lisäksi osallistun Codenton rekrytointiin käymällä lounashaastatteluissa ja pitämällä teknisiä haastatteluja. On kiva, kun pääsee vaikuttamaan siihen, millaisia ihmisiä Codentolle palkataan. Siisteintä täällä työskentelemisessä onkin luottamus tekemiseen ja saan aika vapaat kädet kaikessa. On myös kiva, kun Peba (tj) tulee välillä hehkuttamaan niskan taakse hyvin tehdystä työstä.

Haluatko Leon työkaveriksi?

Emme malta odottaa, että saamme kuulla sinusta! Jos tarvitset lisätietoja, voit pirauttaa tai laittaa sähköpostia rekry-vastaavallemme Marikalle 044 0771776.

Ps. Teemme projekteja sekä julkisella, että yksityisellä puolella. Olemme tehneet yhteistyötä myös startupien kanssa. Löydät muutaman esimerkin projekteistamme täältä.

Pinterest
Codento Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee Helsingissä aivan Helsingin yliopiston metroaseman yläpuolella ja Rautatientorin vieressä, loistavien kulkuyhteyksien ja lounaspaikkojen äärellä.
Linkki: https://www.codento.fi/rekry/
Yhteydenotto: marika.weckstrom@codento.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codento Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

Lean
uteliaisuus

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Open source
Angular
Django
Node.js
React
Javascript
Python

Codento Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Codento Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku