Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fullstack Developer | Senior Consultant | Digitalent

post_image

RekryilmoitusTule messiin jakamaan näkemyksesi siitä, miten meidän kannattaa firmamme positioida, millaisia tyyppejä taloon rekrytoidaan ja minkälaisiin projekteihin ryhdymme - meillä saat vaikuttaa!

Meidän kanssamme pääset projektityöskentelyn lisäksi kehittämään Digitalentia haluamasi näköiseksi. Digitalent (virallisesti Dtalent Consulting Finland Oy) on vuoden 2020 alussa Suomeen perustettu it-konsultointialan start-up. Meillä on taustalla kansainvälisen AW Group konsernin tuki sekä täysi vapaus rakentaa Digitalentista näköisemme yritys, jota markkina arvostaa.

Koska haluamme, että tunnet itsesi osaksi tiimiä, tarjoamme sinulle myös ainutlaatuisen mahdollisuuden osakkuuteen.

Tätä tarjoamme sinulle

WE MAKE PEOPLE GROW. Tiedämme, että it-alalla on arvostettavaa kokemusta kerryttäneitä osaajia, jotka ovat myös motivoituneita kehittämään omia johtamistaitojaan, mutta etsivät vielä parhainta paikkaa tehdä niin. Nimenomaan kyseiset osaajat ovat heitä, joille Digitalent pystyy tarjoamaan kiinnostavia mahdollisuuksia.

Osana Digitalentia pääset tekemään merkityksellistä it-konsultointia ihmisläheisellä otteella. Digitalentin konsulttina vastuullasi voi mm. olla niin junioriosaajien johtaminen mentoroivalla ja käytännönläheisellä otteella, kuin kehityshankkeen vetäjänä toimiminen. Kaikki palvelumallimme räätälöidään vastaamaan kunkin asiakkaan tarpeita, minkä ansiosta voimme luvata monipuolisia projekteja ja paljon kehittymismahdollisuuksia.

Olet myös erittäin tärkeä osa Digitalentin omaa tiimiä ja odotuksenamme on, että annat panoksesi Digitalentin kehittämiseen. Raamit ovat paikallaan, mutta liikkumavaraa ja tilaa ideoille löytyy – siksi haluamme tiimiimme osaajan, jolla on aitoa tahtoa vaikuttaa myös suurempiin suuntaviivoihimme.

Osana Digitalentin tiimiä saat:

  • Mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitojasi ilman puuduttavia admin-hommia: mentorointia ja käytännönläheistä valmentamista, mutta ei hallinnollisia esimiestöitä.
  • Kiinteän ja kilpailukykyisen palkan: luodaksemme varmuutta ja mahdollisuuden elämän taloudellisen tasapainon ylläpitämiseen, lupaamme kaikille konsulteillemme kiinteän ja kilpailukykyisen kuukausipalkan.
  • Mahdollisuuden osakkuuteen: mielestämme on reilua, että yhteinen panoksemme myös näkyy jokaisen meidän tilipussissamme. Digitalentin konsulttina sinulla on mahdollisuus pieneen osakkuuteen. Etenkin näin alkutaipaleella, maltillinenkin sijoitus saattaa poikia mukavia summia nopeasti.
  • Olla osa vakavaraista start-upia: kuten jo alussa mainitsimme, meillä on yli 400M€ vuodessa vaihtavan kansainvälisen konsernin tuki, mikä tuo turvaa etenkin alkutaipaleellamme.
  • Tutustu työsuhde-etuihin >>

Työnkuva

Tarjoamme roolin, jossa työskentelet vaihtelevissa projekteissa erilaisia teknologioita hyödyntäen. Oman kiinnostuksesi mukaan, toimenkuvassasi on mahdollista painottaa myös myyntitapaamisia, rekrytointeihin osallistumista sekä erilaisia kehitysprojekteja.

Erottavana tekijänä meillä on se, että Digitalentin konsulttina pääset myös toimimaan valmentavassa roolissa junioriosaajille uniikin Talent Projects -konseptimme ansiosta, ja siten kehittymään johtajana ja luomaan uutta osaamista alalle.

Painotammekin toiminnassamme erityisesti mentorointia ja jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Tiedon jakaminen niin Digitalent-tiimimme sisällä kuin asiakasyrityksiimme on meillä olennaisessa roolissa. Mitä enemmän tuemme toisiamme ja jaamme oppeja puolin ja toisin, sitä kovempiin tuloksiin yllämme.

Mitä odotamme sinulta?

Haluamme vahvistaa Digitalentin rivejä fullstack-osaajilla, joilla on vankkaa kokemusta (+4 vuotta) vaativasta ohjelmistokehityksestä ja jotka:

  • ovat motivoituneita kehittymään johtajana niin yksilöiden kuin projektien parissa,
  • kiinnostuneita työskentelemään myös hands on-tehtävissä projekteissa sekä opettelemaan uusia teknologioita,
  • haluavat vaikuttaa Digitalentin suuntaan osallistumalla yhteiseen päätöksentekoon ja
  • ylpeydellä jättää sormenjälkensä monipuolisiin projekteihin eri alojen asiakkaillamme.

Arvostamme osaamista esimerkiksi jostain seuraavista teknologioista: Java, JavaScript/Typescript, C#, .NET, React, Node.js

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Hae jakamalla yhteystietosi ja LinkedIn-profiilisi "Hae paikkaa!" -linkin kautta.

Pinterest
Digitalent logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo + asiakasyrityksissä pääkaupunkiseudulla
Linkki: https://www.digitalentconsulting.fi/fi/liity-tiimiimme
Yhteydenotto: maiju.virta@digitalentconsulting.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digitalent kotisivut

Tagit

Omat tagit

Full Stack
fullstack
developer resources
IT-rekrytointi
Rekryilmoitus
avoin työpaikka
Etätyö
rekryt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä