Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

FULLSTACK DEVELOPER

post_image

RekryilmoitusMiltä kuulostavat mielenkiintoiset tehtävät, kilpailukykyinen palkkaus ja mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi? Toivottavasti hyvältä, nimittäin meiltä löytyy kiinnostavia tehtäviä, kilpailukykyinen kompensaatio ja tarvittaessa tarjoamme konsulteillemme mahdollisuuden kouluttautua.

 

Me IsoSkillsillä pidämme työyhteisömme kesken yhtä ja tapaamme säännöllisesti konsulttejamme. Johtuen Covid tilanteesta tapaamisemme ovat virtuaalisia tällä hetkellä, esimerkiksi viimeksi meillä oli rento virtuaalilounas kaikkien halukkaiden konsulttiemme kanssa. Johtoryhmällämme on omakohtainen kokemus IT-konsultteina työskentelystä, joten osaamme olla tukena erilaisissa tilanteissa, joita konsulttina työskentely tuo tullessaan. Meille on tärkeää, että meillä viihdytään ja pidämme aina työntekijöistämme huolta.

 

Toivomme hakijalta:

·      Fullstack kokemusta

·      JavaSript osaamista (esim. React, Node.js)

ja/tai

·      Java osaamista

 

IsoSkills on pääkaupunkiseudulla toimiva kasvava ja kansainvälinen IT-alan yritys. Olemme keskittyneet testauspalveluihin, projektijohtamiseen ja ohjelmistokehitykseen. IsoSkillsillä on IT-alan ammattilaista koostuva ryhmä, joille tarjoamme vaihtuvia ja kiinnostavia tehtäviä. Hae meille, tarjoamme toimeksiannot Suomen mielenkiintoisimmissa organisaatioissa. Kauttamme voi työskennellä myös freelancerina!

 

Jos jokin jäi askarruttamaan niin meihin saa ottaa yhteyttä, kerromme mielellämme lisää yrityksestämme ja avoimista tehtävistä.

Pinterest
IsoSkills Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.2021 - 15.1.2022
Yhteydenotto: jaana.vaananen@isoskills.fi

Lisätietoa

Yritysprofiilii IsoSkills kotisivut

IsoSkills Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin IsoSkills kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä