Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full-stack Web Kehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme hyvää ja kokenutta devaajaa vahvistukseksi Helsingin tai Oulun porukkaamme ja sitä myötä ainutlaatuisiin projektitiimeihimme. Sinulla on varmasti paljon annettavaa kokemuksesi kautta uusille koodikavereillesi ja samalla saat vahvistettua omaa osaamista uusimpien tekkiksien osalta todella erityyppisten asiakasprojektien kautta.

Voimme tarjota kaiken mikä on meidän tarjottavissamme vastalahjaksi kovasta kontribuutiostasi. Kokonaisuus ei kalpene kilpailevien tarjousten rinnalla. Jos sinusta tuntuu että voisit olla hyvä tyyppi Codematen jengiin, jatka lukemista.

TÄMMÖISTÄ OLISI TOIVEISSA

Enemmän pakollisia juttuja:

  • Voit tehdä hommia Helsingissä tai Oulussa. (Hardcore etäilijät saattavat kiinnostaa myös riippumatta fyysisestä lokaatiosta.)
  • Yli 5 vuotta kokemusta web-järjestelmien teosta. Meille herkullisia teknologioita ovat esimerkiksi NodeJS, Ruby on Rails, ja fronttipuolella React, Angular tai Vue. Myös Go / Python / PHP / Java -pyörivät projekteissa aika-ajoin.
  • Halu oppia uusia asioita, teknologioita ja ymmärtää tekemisen impakti asiakkaan liiketoimintaan.
  • Tiimipelaaja ja kommunikaatiotaidot hallussa. Tässä saa puhua asiakkaille.

Jos eläisimme täydellisessä maailmassa niin:

  • Kokemusta Docker, DevOps ja CI/CD työkaluista (e.g. Kubernetes, Terraform, CloudFormation, Ansible)
  • Olet touhunnut enemmänkin julkisen pilven kanssa (AWS, Google Cloud, Azure) mutta tunnet myös kevyemmät vaihtoehdot (e.g. Heroku).
  • Ja jos et vielä ole näitä tehnyt, niin tule meille oppimaan lisää!

MINKÄLAISIA HOMMIA

Hyviä hommia. Ehkä helpoin tapa avata sitä minkälaista hommaa tulisit tekemään on tsekata meidän nettisivuilta tarkemmin, että mitä meidän omat osaajat kertovat meistä. Siellä on vähän tarkemmin erilaisia paikkoja auki, mutta älä huoli, yhdessä räätälöimme roolin sopimaan sinun osaamiseen ja toiveisiisi.

MIKSI CODEMATE?

Ollaanpa rehellisiä. Melkein kaikki suomalaiset tech toimistot on vähän samantyyppisiä. Eli ihan pirun siistejä työpaikkoja. Hyvä palkka, toimistot viimeisen päälle, edut kunnossa ja asiakasprojektit mielenkiintoisia (ainakin osa).

Jotain tässä meidän ilmapiirissä on kuitenkin ainutlaatuista, sillä nekin jotka lähtevät kokeilemaan onko ruohon vihreämpää aidan toisella puolen, yleensä palaavat takaisin parin vuoden sisällä. Monelle on tärkeää se, että meidän kokoisessa firmassa voit aidosti saada ison impaktin aikaan.

MITEN HAETAAN?

Laita vapaamuotoista viestiä osoitteeseen careers@codemate.com niin jutellaan lisää.

Työpaikkailmoitus nettisivuillamme

Pinterest
Codemate logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu
Tarkennettu
sijainti:
Helsingin ja Oulu ydinkeskustassa toimistot, joihin palataan COVID-19 jälkeen.
Linkki: https://www.codemate.com/fi/tyopaikat/
Yhteydenotto: careers@codemate.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Codemate kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Amazon Web Services
Open source
Angular
Django
Node.js
React
Ruby on Rails
Java
Javascript
PHP
Python
Ruby

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä