logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Full-stack web developer

post_image

RekryilmoitusSolinor on asiakkaidensa luotettu kumppani digitaalisen liiketoiminnan rakentamisessa ja perinteisen liiketoiminnan parantamisessa digitalisaation mahdollistamin keinoin.

Tiimimme Helsingissä koostuu 50+ ammattilaisesta, ja osaamisemme kattaa niin koodaamisen, liiketoiminnan ymmärtämisen kuin designinkin. Olemme ketteriä ja uskomme vahvasti läpinäkyvyyteen. Hassuttelusta huolimatta otamme työmme vakavasti, ja luotettavuus sekä tietoturva ovat avainsanoja tekemisessämme.

Olet etsimämme Full-stack web developer, jos

  • pystyt tuottamaan timanttisia palveluita aina palvelimelta loppukäyttäjän selaimeen ja mobiiliin asti, mutta olet vahvimmillasi joko frontin tai backin puolella
  • tunnet olosi mukavaksi Javan/PHP:n/Scalan kanssa ja olet rautaa myös Node.js:n ja Angularin saralla
  • palat halusta kokeilla uusia frameworkkeja ja pystyt perustelemaan, miksi esimerkiksi React tai Polymer on oikea valinta projektiin
  • tuotat siistiä koodia ja edellytät sitä myös muilta
  • ymmärrät, mitä on käytettävyys
  • haluat kohdata asiakkaan haasteet yhdessä tämän kanssa
  • pystyt vakuuttamaan ihmiset puolellesi
  • viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tulet työskentelemään monipuolisten projektien parissa ketterissä tiimeissämme. Asiakkaamme odottavat laadukkaita, tehokkaita, tietoturvallisia ja käytettäviä palveluita, ja pystyt vastaamaan tähän haasteeseen. Vaikka olet koodari sydämeltäsi, ymmärrät myös, miten design ja liiketoiminta liittyvät alaasi. Yllätät meidät ja asiakkaamme jatkuvasti kyvyilläsi, mutta haastat samalla myös itseäsi ja haluat oppia uutta joka päivä.

Vaikka oletkin erikoistunut tiettyihin ohjelmointikieliin, olet tutustunut muihinkin puhtaasta mielenkiinnosta ja pystyt omaksumaan uusia teknologioita nopeasti. Modernit työskentelytavat ovat myös hallussasi: tiedät, miten Grunt/Gulp järkevöittää työskentelyäsi, miksi SASS/LESS nopeuttaa asioiden aikaansaamista ja miksi tuotantoympäristösi sijaitsee Amazonin pilvessä.

Maksamme loistavista suorituksista erittäin kilpailukykyistä palkkaa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Olemme joustavia työajan suhteen, joten voit olla myös opiskelija – riittää, että olet timanttia siinä, mitä teet! Saat myös käyttöösi tarvitsemasi työkalut oman valinnan mukaan.

Jos olet etsimämme, ota rohkeasti yhteyttä! Arvostamme aitoutta, ja toivomme, että se näkyy myös hakemuksessasi. Haluamme nähdä kättesi jälkeä esimerkiksi omien harrasteprojektien muodossa, jotta pystyt vakuuttamaan meidät osaamisellasi.

Lähetä kysymyksesi osoitteeseen nelli.rovamaa@solinor.com

Pinterest
Solinor Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://solinor.fi/ura/
Yhteydenotto: nelli.rovamaa@solinor.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Solinor Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Solinor Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Solinor Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku