Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full stack -kehittäjiä rakentamaan Goforen sisäisiä tietojärjestelmiä

post_image

RekryilmoitusEtsimme nelihenkiseen tiimiimme uusia full stack -kehittäjiä rakentamaan kanssamme Goforen omia sisäisiä järjestelmiä. Kehitämme useampaa goforelaisia hyödyttävää järjestelmää, joista merkittävin on Hohto, jonka varassa Goforen resursoinnin- ja osaamisenhallinta pyörii.  

Sopivan kompaktin kokoisessa tiimissämme saat halutessasi ottaa heti vastuuta ja pääset vaikuttamaan siihen, miten tiimissä ja yrityksessä asioita tehdään. Yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä, vaan työtä tehdään yhdessä uusia toiminnallisuuksia suunnitellen ja koodia läpikäyden. Omasta osaamistaustastasi ja kiinnostuksistasi riippuen roolisi voi olla painottunut fronttiin, bäkkäriin tai pilvi-infrastruktuuriin. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa, joiden joukkoon lukeudut tulevana goforelaisena myös itse.  Tiimimme työskentelee Tampereella ja Helsingissä, mutta voit työskennellä missä itse parhaiten viihdyt.  

Tiimimme käyttämät teknologiat ja työtavat ovat viimeisen päälle moderneja, ja pyrimme pysymään aina ajan hermoilla. Tällä hetkellä käytämme päivittäin mm. seuraavia: Vue.js, Nuxt, TypeScript, Nest.js, GitLab, Terraform ja Google Cloud Platform. 

Vaikka hakemamme kehittäjät sijoittuvat sisäiseen kehitystiimiimme, tarjoaa Gofore lukuisia urakehitysmahdollisuuksia. Jos sydämesi alkaakin sykkiä konsultoinnin suuntaan tulevaisuudessa, on Goforella myös lukuisia mielenkiintoisia asiakastoimeksiantoja. 

Mitä toivomme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta moderneista käyttöliittymäkirjastoista (esim. React, Vue.js tai Angular) sekä Node.js:llä kehitetyistä REST-palveluista 
  • Aikaisempaa kokemusta pilvipalveluista, erityisesti Google Cloud Platformista, tai halua opiskella niitä 
  • Kiinnostusta ketteriä ohjelmistokehitysmenetelmiä kohtaan 
  • Aktiivista halua kehittää sekä omia, että koko tiimin toimintatapoja 

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Haluamme olla jokaiselle goforelaiselle hyvä paikka työskennellä. Toimistoiltamme löytyy välipalat, hierontatuolit, viihtyisät työtilat ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit, joiden kanssa jaetaan onnistumiset ja mahalaskut ja pähkäillään koodin ollessa solmussa.  

  • Monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja Goforen kustantamat verkkokurssit 
  • Yhteisöllisen kulttuurin ja mukavat tiimikaverit 
  • Vaikuttamis- (blogi-, open source) ja sertifiointibonukset (AWS, GCP ja Azure) 
  • Ja muut kattavat henkilöstöedut, joista kerromme sinulle tapaamisessamme mielellämme lisää 

Tutustu tiimiin

Olen Joonas Lehtonen, ja olen tehnyt Goforella sisäisten järjestelmien kehitystä jo useamman vuoden ajan. Näissä hommissa mukavinta on ollut se, että tiimillämme on täysi vapaus tehdä työnsä parhaaksi näkemällämme tavalla. Kukaan ulkopuolelta ei ole heittämässä kapuloita rattaisiin, vaan asiat etenevät juuri niin tehokkaasti kuin mitä omat työkalumme ja prosessimme antavat myöten. Uusien työskentelytapojen ja teknologioiden käyttöönotto sekä mahdollisuus vaihdella omaa roolia joustavasti pitävät tämän työn aina jännittävänä. Hyvien pull requestien lisäksi minulle nautintoa tuottavat erilaiset taide- ja kulttuurielämykset sekä pubivisan voittaminen (tämä tapahtuu arviolta kerran kymmenessä vuodessa).

Nimeni on Verneri Martelin ja olen työskennellyt reilut kolme vuotta Goforella osana sisäistä kehitystä tekevää tiimiämme. Full stack -kehittäjänä olen oppinut paljon, mutta vielä on paljon uuttakin opittavaa. Siksi koenkin, että tämä tiimi on oivallinen paikka jatkaa oman osaamiseni kehittämistä. Työajalla muutan kahvia koodiksi ja vapaa-ajalla rapsuttelen kotona kissaa ja maalailen miniatyrejä.

Jos kiinnostuit, niin joukkoomme pääset liittymään jättämällä yhteystietosi ja linkki Linkedin -profiiliisi tai CV:si hakulinkin kautta. Olemme yhteydessä sinuun ja jutellaan lisää!

Pinterest
Gofore Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/fullstack-tietojarjestelmat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Gofore Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä