Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full stack -kehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme nättiä ja toimivaa koodia sekä ihmisistä pitäviä ihmisiä. Tarjoamme kiinnostavia töitä, jotka valitset itse. Palkka ja työkaverit ovat alan parhaimpia.

Rakettitieteilijät ovat eturivin ohjelmistokehittäjiä, joilta sujuu sekä vaativa tekninen kehitystyö että asiakkaan konsultointi. Nyt haemme alukseemme lisää kovan sarjan full stack -kehittäjiä eli rakettitieteilijöitä tuleviin toimeksiantoihin auttamaan asiakasta yleensä osana heidän tuotekehitystiimiään.

Ainoa kriteeri meillä on vankka kokemus ohjelmistokehityksestä. Kokemus ja monissa liemissä keittyminen on erityisen tärkeää konsultin tehtävässä, koska asiakas odottaa, että konsultti on se, jolta kysytään apua – ei toisinpäin. Vaikka suurin osa työstä tehdään tiimeissä, kykenet itsekin rakentamaan asioita, välillä ihan nollasta. Et myöskään sulaudu tapettiin vaan pidät asiakkaat ajan tasalla, neuvot tarvittaessa ja arvioit toteutustapoja työn edetessä.

Toimeksiantojen koot, kestot ja domainit vaihtelevat. Asiakkaina on kaikkea start-upien ja listattujen yhtiöiden välillä, mutta yksi asia näitä yhdistää: etsimme konsulteillemme vain töitä, joissa asiakkaan tarve kohtaa kehittäjän mielenkiinnon kohteet, osaamisen ja mahdollisuuden kehittyä. Jokainen rakettitieteilijä saa valita tarjolla olevista toimeksiannoista itselleen sopivimman (lue lisää toimeksiannoista täältä: Kiinnostavat työtehtävät)

Emme hämää konsulttejamme pomppulinnoilla tai jokaviikkoisilla perjantaibileillä: sen sijaan rakettitieteilijät nauttivat fiksujen duunikaverien seuran lisäksi alan parhaimmasta palkasta. Täydet lomat ansainneen rakettikonsultin keskiarvovuosipalkka vuonna 2022 oli noin 91 500 euroa (2021 n. 94k).

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Kun työskennellään osana asiakkaan organisaatiota, etä- tai hybridityömahdollisuus riippuu asiakkaasta ja tiimistä. Trendi vaikuttaa siltä, että kotona pääsee koodaamaan, mutta osa työpäivistä tehdään asiakkaan tiloissa.

Vaikka rakettitieteilijät koodaavat kuka missäkin, etänä tai asiakkaalla, yhteys kollegoihin ei katkea, sillä Slack, tuo ajatuksiemme Tonava, soljuu luoksesi – halusitpa tai et. Keskushallintomme hallinnoi viisaasti ja lempeästi päämajallamme Helsingin Kampissa, ja konttori on myös kaikkien rakettitieteilijöiden käytössä.

Meille tuttuja avainsanoja ovat esimerkiksi AWS, Azure, Google Cloud Platform, Docker, Node.js, Java, Go, Python, Clojure, Scala, Django, JavaScript, React, Angular, Vue, Firebase, Linux, OSX ja Windows.

Raketissa sinua odottavat:

  • Kiinnostavat duunit. Tarjoamme softakehittäjille ja -arkkareille kiinnostavia töitä, joiden valintaan jokainen voi vaikuttaa itse.
  • Hyvä palkka. Rakettitieteen klassisessa palkkamallissa kehittäjälle maksettava bruttopalkka on 50 % asiakaslaskutuksesta.
  • Paikka sikariportaasta. Työntekijät omistavat Rakettitieteen, ja jokaisella on mahdollisuus osakkuuteen.
  • Parempi mieli. Psykologista keskustelutukea (Auntie), varhaisen tuen malli ja oma talkkari jonka kautta on jatkuva yhteys kantorakettiin asiakkaalla istuttaessa.
  • Tervehenkinen rakettikulttuuri. Viitisenkymmentä rautaista (ja vähän pörröistä) ohjelmistoalan ammattilaista, jotka auttavat ja arvostavat toisiaan.
  • No bullshit. Ei hype-jargonia vaan avoimuutta ja asioiden puhumista niiden oikeilla nimillä.
  • Muut perusedut, kuten kattava työterveys ja sairausvakuutus, lounasetu ja työvälineet oman maun mukaan.

Kuulostaako siltä, että viihtyisit? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tessi Reispakka

tessi@rakettitiede.com

+358 45 213 2234

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyö, asiakkaamme ovat pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla
Linkki: https://www.rakettitiede.com/toihin
Yhteydenotto: tessi@rakettitiede.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rakettitiede kotisivut

Tagit

Teknologia

Amazon Web Services
Angular
Django
Node.js
React
Clojure
Java
Javascript
Python
Scala
Linux
Windows

Omat tagit

IT-konsultointi

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä