Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Full stack -kehittäjä

post_image
Rekryilmoitus

Full stack -kehittäjä kansallisiin kärkihankkeisiin

Vauhdikas kasvumme jatkuu ja merkittävät kansalliset kärkihankkeet kaipaavat lisää tekijöitä. Haemme näihin hankkeisiin lisää reippaita, oma-aloitteisia ja innostuneita full stack -kehittäjiä kaikkiin toimipisteisiimme eli Tampereelle, Helsinkiin ja Jyväskylään.

Millaista Full stack-kehittäjän työ on Goforella?

”Olen Marko Wallin ja työskentelen Goforella ohjelmistosuunnittelijana Väestörekisterikeskuksen Kansallinen palveluarkkitehtuuri -hankkeessa, eli KaPassa, suomi.fi -palvelun parissa, joka tarjoaa oppaan julkisiin palveluihin elämäsi tilanteissa. Työpäivät sujuvat ketterästi asiakkaalla Scrum-tiimissä, jossa monipuoliset tehtävät koostuvat full stack -kehityksestä moderneilla teknologioilla. DevOps-hengessä tulee puuhattua myös pilvipalveluiden parissa. KaPassa teemme hommia neljässä eri aliprojektissa: tunnistus, roolit- ja valtuudet, palvelunäkymät ja palveluväylä.

Sovelluskehitys on alati muuttuvaa, ja vaikka backend ei syöksy frontendin tapaan jatkuvasti kohti uusia teknologioita, ovat tuulet tuoneet pilvipalveluita ja mikropalveluarkkitehtuuria Reactilla, Node.js:llä ja Kotlinilla toteutettuna. Viimeisimmistä alan trendeistä perillä pysymisestä ei ole haittaa, sillä ohjelmistosuunnittelijalle on tärkeintä halu ja kyky oppia uutta. Ja se onkin yksi niistä asioista, joista töissä tykkään.

Goforella yksi hyvistä puolista on, että itsensä jatkuva kehittäminen koetaan tärkeäksi ja siihen myös panostetaan muun muassa koulutuksilla ja tietoiskuilla. Lisäksi itsensä kehittämiseen käytettävissä olevalla 6%:n työajalla on syntynyt iPhonelle mm. Highkara uutislukija-sovellus. Päivät töissä eivät myöskään ole vain ohjelmointia, sillä pöytäjalkapallo pitää ranteet vetreänä ja videopelien ääressä tai hyvän kahvin ääressä jutellessa ajatukset lentävät. Suosin myös pyörägerhon aktiviteetteja.”

Mitä toivomme sinulta

Voit olla toki enemmän esimerkiksi backendiin orientoitunut, mutta olet myös innokas opettelemaan fronttipuolen uusia tuulia. Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi Java-teknologiat ja modernit JavaScript-kehykset kuten React tai Angular. Plussaa on kiinostus käytettävyyteen ja esteettömyyteen. Arvostamme myös devops-henkistä otetta ja esimerkiksi Dockerin ja pilvipalveluiden tuntemusta.

Tykkäät tehdä työtä ihmisten kanssa, etkä hautaudu ainakaan täysipäiväisesti yksin pimeään koodaamaan. Projekteissamme teemme tiiviisti töitä asiakkaan tuoteomistajien kanssa, joten asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu ja saatat haluta toimia myös scrum masterin roolissa.

Tarjoamme sinulle

  • Tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä
  • Työaikaa oman osaamisen kehittämiseen
  • Mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • Modernin työyhteisön tuki, vapaus ja vastuu asiantuntijatyöskentelyssä
  • Huippuasiantuntijoiden verkoston

AVAINSANOJA

React, Angular, (Node.js), Java, (Kotlin), Spring, Cloud, Docker, Ansible, Jenkins, DevOps, mikropalvelut

Pinterest
Gofore

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/full-stack-kehittaja/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Tagit

Omat tagit

React
Angular
Java
Kotlin
iSpring
Cloud
Docker
ansible
Jenkins
DevOps
mikropalvelut

Gofore:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen