Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer (FME/GIS)

post_image

RekryilmoitusToimintamme kasvaessa haemme joukkoomme osaavaa full stack –kehittäjää, joka hallitsee myös FME-ohjelmiston! Rakennat pääosin Helsingissä toimivan tiimisi kanssa tulevaisuuden digitaalista yhteiskuntaa, jossa asiakkaan palveluita kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaan asiantuntijoiden kanssa.

Meillä koodarit tunnetaan kokonaisvaltaisten ratkaisujen suunnittelijoina ja toteuttajina: arjessa rinnallasi työskentelevät ja osaamistaan jakavat niin läheisimmät kollegasi ja asiantuntijamme kuin CGI:n eri toimialojen huippuosaajat. Tässä roolissa pääset työskentelemään vastuullisessa asemassa ketterissä projekteissa, joissa pureudutaan esimerkiksi metsänhoidon tehostamiseen, liikenteen sujuvoittamiseen, paikkatietodatan analytiikkaan tai yhteiskunnallisesti äärimmäisen tärkeiden prosessien sujuvoittamiseen.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: pääset erikoistumaan paikkatietopalveluiden kehittämiseen DevOps-näkökulmasta toimialariippumattomasti.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme omaan kulttuuriin, joka kannustaa kaikkia vaikuttamaan. Meillä ei tehdä hommia hampaat irvessä, vaan muistetaan myös pitää hauskaa!

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Itsensä kehittämisen kulttuurille on tiimissä vahva tuki, meillä on mm. tiimiläisten itse järjestämiä tietoiskuja sekä hiekkalaatikkopäiviä, joissa pääset tutustumaan uusimpiin teknologioihin.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Pärjäät roolissa, kun omaat:

• vähintään 1-2 vuoden kokemusta FME-ohjelmiston käytöstä

• hyvää paikkatieto-osaamista

• vähintään perustietoja ja mielellään kokemusta Java-kehittämisestä

• kokemusta JavaScript-kehittämisestä sekä joistain yleisesti käytetyistä kirjastoista, kuten React, Node, Angular tai vastaava

• kokemusta tietokannoista (esimerkiksi PostgreSQL, PostGIS, Oracle, SQL Server tai joku muu yleisesti tunnettu)

• kokemusta versionhallinnasta (esim. Git).

Odotamme sinulta hyviä ongelmanratkaisutaitoja, ja sujuvia vuorovaikutustaitoja ennen kaikkea suomeksi sekä tarvittaessa englanniksi.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Marko Määttälä, +358?40?7621463.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 30.12.2020 mennessä klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested". Paikkaa kannattaa hakea pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.  

Pinterest
CGI Suomi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 30.11.2020 - 30.12.2020
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki
Linkki: https://bit.ly/3o0zG8q

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CGI Suomi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Angular
Node.js
React
Java

CGI Suomi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä