Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer

post_image

RekryilmoitusMe Webscalella uskomme, että työ on palkitsevaa silloin, kun sen tekijällä on sopivasti vastuuta ja vapautta. Mottomme on “parhaat keskittyvät olennaiseen” ja meille se tarkoittaa sitä, että asiantuntijamme ovat parhaimmillaan, kun saavat käyttää aikaansa heille merkityksellisiin tehtäviin. Asiakkaat saavat meiltä laadukasta palvelua ja, mikä tärkeintä, koemme tiiminä onnistumisia ja opimme yhdessä. 

Olemme tiivis tiimi arkkitehtejä, ohjelmistokehittäjiä, pilviasiantuntijoita ja datainsinöörejä sekä liiketoiminnan moniosaajia. Meitä on tällä hetkellä noin parikymmentä, mutta kasvamme jatkuvasti. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa maailmanluokan digitaalisia palveluita. Asiakkaisiimme kuuluu niin isoja kuin pieniä organisaatioita, mediataloista SaaS-kasvuyrityksiin. Oma tuotteemme Vaalikone-palvelu on isossa roolissa kansalaisten elämää aina kun äänestetään. 

Haluamme olla työpaikka, joka kannustaa työn ja vapaa-ajan tasapainon ylläpitoon. Työssä olemme kunnianhimoisia, mutta muistamme, että elämässä on muutakin. Slackissa käsittelemme niin lemmikkieläinten kuulumiset, talonrakennusprojektit ja puutarhahommat kuin sisäpiirin vitsit. 

Nyt haemme joukkoomme Full stack -kehittäjää

Mitä tarjoamme?

Webscale on aikuisten työpaikka, jossa keskitytään olennaiseen, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Yhteisönä olemme kuitenkin tiivis, rento ja reilu. Haluamme aina tehdä asiakkaille parasta mahdollista jälkeä, mikä vaatii ammattilaisilta paljon. Meillä pääset oppimaan uutta, kehittymään osaajana ja ennen kaikkea työskentelemään kiinnostavien asiakasprojektien parissa, osana huippuammattilaisten tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen voi itse vaikuttaa työnsä sisältöön siten, että vastuuta ja vapautta on sopivissa mittasuhteissa. 

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla painottunut enemmän fronttiin tai backendiin, mutta yhtä kaikki, osaat rakentaa nykyaikaisen webbisovelluksen omin käsin alusta loppuun. Seuraat mielelläsi minne ala kehittyy ja pidät taitosi ajan tasalla. Frontin osalta hallitset JavaScriptin ja TypeScriptin sekä jonkin modernin freimiksen (React, Vue, Svelte tai Angular). Backendin puolelta toivomme osaamista Nodesta, Javasta tai Kotlinista sekä tietokantakokemusta yhdestä tai useammasta tietokannasta. Teemme pääasiassa pilvinatiivia softaa AWS:n päälle, joten Serverless Framework ja kaikki pilviosaaminen on ehdottomasti plussaa. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • yli 3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • vahva osaaminen JavaScriptistä ja TypeScriptistä, Javasta tai Kotlinista
  • kokemusta erilaisista tietokannoista
  • kykyä ja halua toimia asiakasrajapinnassa
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Avainsanoja: JavaScript, TypeScript, React, Vue, Svelte, Angular, Serverless, AWS, Nodejs, Kotlin, Java, Spring Boot, PostgreSQL, DynamoDB, REST, GraphQL, TDD 

Mikäli olet etsimämme huippukehittäjä, niin haluaisimme sinut osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Oikean tekemisen ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme tietysti reilun palkan ja erinomaiset edut, joihin voit tutustua tässä ilmoituksessa.

Tällä hetkellä meillä on tehtäviä auki oman SaaS-palvelun tuotekehityksessä ja asiakkaidemme projekteissa, joten voimme tarjota hyvinkin monipuolista tekemistä.

Kiinnostuitko tehtävästä, mutta et koe täyttäväsi vaatimuksia ihan vielä? Ole rohkeasti yhteydessä, etsimme aika ajoin myös junior-tason tekijöitä kasvavaan tiimiimme. 

Hae mukaan!

Hae tehtävään kotisivujemme kautta tai laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@webscale.fi.

Pinterest
Webscale Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Työskentelypaikan voit valita vapaasti – halusit sitten työskennellä kotoa käsin, toimistollamme Helsingin keskustassa tai asiakkaidemme luona – projektin, tiimin ja tehtävän vaatimukset ja toiveet huomioiden.
Linkki: https://webscale.fi/rekry/full-stack-developer/
Yhteydenotto: rekry@webscale.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Webscale kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Node.js
React
Clojure
Java
Javascript
Python
Scala

Webscale Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Webscale kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä