Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Full Stack Developer

post_image
Rekryilmoitus

Haluatko nähdä maailman, jossa on parempaa koodia? Niin mekin! Etsimme nyt kokeneita Full Stack -kehittäjiä!

Webscale on aikuisten työpaikka, jossa keskitytään olennaiseen, eli asiakkaiden kanssa tehtävään työhön. Teemme kaikkemme, että toimintamme on sujuvaa eikä aika kulu turhaan byrokratiaan. Asiakkaisiimme kuuluu niin isoja kuin pieniä organisaatioita mm. finanssi-, media-, energia- ja logistiikka-alalta sekä julkishallinnosta. Meillä pääset oppimaan uutta, kehittymään osaajana ja ennen kaikkea työskentelemään kiinnostavien asiakasprojektien parissa, osana huippuammattilaisten tiimiä. Pyrimme siihen, että jokainen voi itse vaikuttaa työnsä sisältöön siten, että vastuuta ja vapautta on sopivissa mittasuhteissa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemansa tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla painottunut enemmän fronttiin tai backendiin, mutta yhtä kaikki, osaat rakentaa nykyaikaisen webbisovelluksen omin käsin alusta loppuun. Seuraat mielelläsi minne ala kehittyy ja pidät taitosi ajan tasalla. Frontin osalta hallitset JavaScriptin ja TypeScriptin sekä jonkin modernin freimiksen (React, Vue, Svelte tai Angular). Backendin puolelta toivomme osaamista Nodesta, Javasta tai Kotlinista sekä tietokantakokemusta yhdestä tai useammasta tietokannasta. Teemme pääasiassa pilvinatiivia softaa AWS:n päälle, joten Serverless Framework ja kaikki pilviosaaminen on ehdottomasti plussaa. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • yli 3 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
  • vahva osaaminen JavaScriptistä ja TypeScriptistä, Javasta tai Kotlinista
  • kokemusta erilaisista tietokannoista
  • kykyä ja halua toimia asiakasrajapinnassa
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Avainsanoja: JavaScript, TypeScript, React, Vue, Angular, Serverless, AWS, Node.js, Kotlin, Java, Spring Boot, REST ja GraphQL.

Tässä roolissa palkka asettuu noin 3800-5200€/kk ja senior-kehittäjän 4500-6400€/kk välille. Tämä muodostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä bonuksesta, joka on parhaimmillaan 15 % kuukausipalkasta.

Mikäli olet etsimämme huippukehittäjä, niin haluaisimme sinut osaksi ammattitaitoista tiimiämme. Oikean tekemisen ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme tietysti reilun palkan ja erinomaiset edut. Perusetujen lisäksi meillä on mm. kannustinjärjestelmä, laaja terveysturva, hammashuolto ja 400 euron vuosittainen budjetti, jolla voit hankkia haluamiasi laitteita osaamisesi kehittämiseksi. Haluamme myös, että työntekijämme oppivat koko ajan uutta ja sen johdosta järjestämme sinulle aikaa kahdeksan työpäivää vuodessa oman ammattitaitosi kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Tällä hetkellä meillä on tehtäviä auki oman SaaS-palvelun tuotekehityksessä ja asiakkaidemme projekteissa, joten voimme tarjota hyvinkin monipuolista tekemistä.

Sinun ei tarvitse lähettää meille CV:täsi, vaan riittää että jätät linkin LinkedIn profiiliisi. Rekrytointiprosessin aikana pääset keskustelemaan rekrytoijamme ja meidän kokeneiden kehittäjien kanssa. Prosessiin kuuluu myös koodaustehtävä. Rekrytointiprosessimme on ketterä ja pyrimme etenemään sinulle sopivassa aikataulussa.

 

Kiinnostuitko tehtävästä, mutta et koe täyttäväsi vaatimuksia ihan vielä? Ole rohkeasti yhteydessä, etsimme aika ajoin myös junior-tason tekijöitä kasvavaan tiimiimme.

Hae mukaan!

Hae suoraan lomakkeen kautta tai laita meille sähköpostia osoitteeseen rekry@webscale.fi.

Pinterest
Webscale Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 4.4.2022 - 21.4.2022
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Hybrid
Linkki: https://webscale.fi/rekry/full-stack-developer/
Yhteydenotto: varpu.kekkonen@webscale.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Webscale kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Angular
Node.js
React
Java
Javascript

Webscale Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Webscale kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä