Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Fronttikoodari JS-tiimiin

post_image

RekryilmoitusKesälomakauden alkumetreillä rekrymimmi herää vihdoin talviuniltaan ja tajuaa, että nyt pitäisi alkaa tositoimiin ja löytää JS-tiimiin uusi kaveri. Koska ei oo hoppu hyväks ja kiire kunniaks etsimme uutta fronttidevaajaa täydentämään meidän JS-tiimin osaamista.

Siellä ruudun toisella puolella on varmasti jo kesälomasuunnitelmat täydessä vauhdissa, mutta STOP! Nyt olisi oikein oiva hetki miettiä myös tulevia työkoukeroita ja auttaa rekrymimmiä tehtävässään.  Etsimme fronttidevaajaa joka tietää mitä tekee ja osaa myös opettaa ja ohjata muita.

Tässä olis tää lista asioista minkälaista tyyppiä me etsimme, minkälaisen koulutuksen ja työhistorian vaadimme... EIKU… ei tosiaankaan!

Se mistä olet hankkinut tiedon ja taidon ei meille ole merkityksellistä. Meille on tärkeää, että haluat kokeilla asioita, heitellä luovia ideoita, jakaa osaamistasi ja tottakai kehittää edelleen myös omaa ammattitaitoasi. Olet ratkaisuhakuinen, ylpeä siitä mitä teet ja hypit innosta esitellessäsi tuotoksia työkavereiden lisäksi myös asiakkaille. Huumori ja keskinäinen luottamus on meillä kaiken tekemisen A ja O

Kun tiedät mitä teet ja osaat tehdä mitä lupaat, niin enää on jäljellä kysymys, koska voit aloittaa?

Voisimme laittaa pöytäjärjestykset jälleen uusiksi ja järjestää mukavan sopukan uudelle tyypille meidän Tampereen toimistolle. Pöydän ympäriltä löytyy kavereita, joilta tulet takuulla saamaan tukea. Lisäksi sinut tullaan kutsumaan niin vapaa-ajan rientoihin (mm. säbää ja peli-illat) kuin mielenkiintoisiin seminaareihin ja koulutuksiin. Meillä et takuulla jää yksin. 

Huom! Emme etsi renkiä, vaan devaajaa joka haluaa osallistua koko fronttipuolen kehittämiseen.

 

Koska sitä tekniikkaakin pitää puhua, niin näistä meillä tykätään:

• JavaScript (ES6), TypeScript

• React / Redux, Vue

• Node.js (Express, Sails tmv.), tietokantaosaaminen

• Plussaa: React Native, Webpack, Docker, GraphQL

 

Liity nopeasti kasvavaan 50 hengen luovaan ohjelmistotaloon, joka ratsastaa uusimpien tekniikoiden aallonharjalla ja on yksi Suomen parhaimmista työpaikoista.

Kurkkaa täältä simppelit hakuohjeet!

Pinterest
Geniem Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 22.6.2018 - 10.9.2018
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.geniem.fi/rekry/JavaScript-kehitt%C3%A4j%C3%A4/11/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Geniem kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Node.js
React
React Native
Javascript

Geniem Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä