Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Frontend-kehittäjä

post_image
Rekryilmoitus

Frontend-kehittäjä

Goforen vauhdikas kasvu jatkuu ja etsimme joukkoomme innostuneita frontend-kehittäjiä Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään. Meillä pääset mukaan suuriin kansallisiin kärkihankkeisiin, jotka parantavat miljoonien suomalaisten arkea.

Millaista Frontend-kehittäjän työ on Goforella?

”Olen Roope Hakulinen ja tällä hetkellä työskentelen Goforella lead developer -tittelillä Työ- ja elinkeinoministeriön EU:n kasvu- ja rakennerahastojen hakemis- ja jakamisjärjestelmän parissa. Tämän lisäksi koulutan Angularia TypeScriptin kera sekä Node.js-backendkehitystä. Työtehtäväni vaihtelevat suuresti, mutta suurimman osan ajastani käytän arkkitehtuurisuunnitteluun sekä käytännön toteutukseen.

Frontend kehittyy tällä hetkellä kovempaa vauhtia kuin mikään muu yksittäinen osa-alue, ja tämä myös näkyy käytännön työssä. Uusia teknologioita ja kirjastoja ilmestyy koko ajan ja viimeisimmistä trendeistä perillä pysyminen saattaa välillä tuntua vaikealta. Itseäni tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä onhan ohjelmistosuunnittelijalle tärkeintä halu ja kyky oppia uutta.

Yksi Goforen parhaista puolista onkin se, että itsensä jatkuva kehittäminen koetaan tärkeäksi. Tämä näkyy muun muassa jatkuvasti tarjolla olevissa koulutuksissa ja tietoiskuissa sekä tietenkin ohjenuorassa käyttää 6% työajasta itsensä kehittämiseen.”

Mitä toivomme sinulta

Olet kiinnostunut moderneista frontend-teknologioista etkä ujostele käyttää niitä. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Toisten mielestä JavaScriptiin liittyvät lähinnä popupit ja alertit – sinulle se tuo ennemminkin mieleen avainsanan SPA. Haluat tehdä web-sovelluksia, jotka ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä – kaikilla eri päätelaitteilla. Osaat soveltaa hyvän ohjelmistosuunnittelun periaatteita myös tyyleihin ja merkkaukseen.

Sinulla voi olla kiinnostusta ohjelmistokehitykseen tai kokemusta siitä myös laaja-alaisemmin. Erityisesti kokemus moderneista web-frameworkeista ja kirjastoista sekä funktionaalisesta ja reaktiivisesta ohjelmoinnista katsotaan eduksi. Pilvipalveluiden käyttö ja laadukkaiden web-rajapintojen toteutus eri keinoin voivat myös olla lähellä sydäntäsi.

Goforella haluamme tarjota sinulle

  • Tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä
  • Työaikaa oman osaamisen kehittämiseen
  • Mahdollisuuksia yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen
  • Modernin työyhteisön tuki, vapaus ja vastuu asiantuntijatyöskentelyssä
  • Huippuasiantuntijoiden verkoston

AVAINSANOJA

JavaScript, ES6, ES7, React, Redux, MobX, Angular, TypeScript, Vue.js, Node, Docker

Pinterest
Gofore

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/frontend-kehittaja/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Tagit

Teknologia

Angular
React
Javascript

Omat tagit

React
redux
TypeScript
node
Docker
ES6
ES7
MobX

Gofore:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen