Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Frontend Developer

Rekryilmoitus

Frontend Developer, kehitä ja kehity kanssamme!

Liity mahdottoman mukavien tyyppien joukkoomme verkkopalveluiden ja -sovellusten kehittäjäksi! Redland on paikka, jossa huolehdimme toistemme ja asiakkaidemme kasvusta digi-, markkinointi- ja viestintäpalveluiden kokonaisvaltaisella yhteistyöllä.

Mitä toivomme sinulta

Etsimämme web-kehittäjän ykkösjuttu on modernin ja laadukkaan fronttikoodin tuottaminen. Lisäksi toivomme, että meille tärkeät työkalut ES6 Javascript, SASS/SCSS, Webpack ja React, Vue tai Angular ovat sinulle tuttuja. Perusymmärrys näistä (tai vastaavista) tekniikoista riittää pitkälle, kun sinulla on halu kehittyä ja intohimo tehdä toimivia, näyttäviä ja helposti saavutettavia verkkopalveluita. Edellä mainittujen tekniikoiden lisäksi tulet tekemään työtä myös WordPressin parissa.

Mitä tarjoamme vastineeksi

Redland on strategiseen markkinointiviestintään ja digitaalisiin palveluihin erikoistunut toimisto, jonka toimintaa ohjaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys. Tarjoamme sinulle runsaasti haastavia projekteja, mielenkiintoisia asiakkaita, mukavia ja osaavia työkavereita sekä ainutlaatuista redlander-asennetta. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, mutta etätyöt mahdollistavat työskentelyn mistä tahansa.

Uskomme, että vain onnellinen henkilökunta voi saada aikaan tyytyväisiä asiakkaita.  Seurauksena on hyvänsorttista kasvua – kaikille. Pidämme huolen siitä, että jokaisella meistä on mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti haluamaansa suuntaan. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista ja työhyvinvointia ja jaamme osan vuotuisesta tuloksestamme henkilökunnan kesken. Henkilökuntamme omistama yritys on jatkanut kasvun tiellä vaikeinakin aikoina.

Näin haet

Kerro meille, mitä itse toivot toimenkuvaltasi ja mihin suuntaan haluat seuraavaksi kehittyä. Mitä haluat oppia, mihin erikoistua? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV otsikolla “WordPress Developer / osoitteeseen duuniin@redland.fi. Liitä hakemukseen kuvaus osaamisestasi sekä palkkatoiveesi.

Pinterest
Redland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Lahti
Linkki: https://www.redland.fi/frontend-developer-rekrytointi/
Yhteydenotto: duuniin@redland.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Redland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Teknologia

React
Javascript
WordPress

Redland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Redland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä