Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Frontend Developer

post_image

RekryilmoitusEtsimme frontend-kehittäjiä rakentamaan teknisesti tinkimättömiä asiakaskokemuksia yhdessä palvelumuotoilutiimin ja backend-kehittäjien kanssa.

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden, ecommerce-ratkaisujen ja integraatioiden kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Lamian frontend developerina työtehtäväsi painottuvat selainpuolen ohjelmistokehitykseen ja UI-toteutuksiin. Rakennat ominaisuuksia valittuja teknologioita hyödyntäen ja pääset myös kehittymään backend-puolella moduulien ja plug in -ratkaisujen parissa.

Voit olla jo muutaman vuoden kokemusta kartuttanut ammattilainen tai urasi alkutaipaleella oleva kasvava kyky. Frontend developerinamme pääset osaksi kunnianhimoista devaajatiimiä, joka yhteistuumin ratkoo asiakkaiden projekteja ja kehittää osaamistaan.

Lue tarkemmin, mitä toivomme sinulta ja mitä Lamia voi tarjota >>

Pinterest
Lamia logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://lamia.fi/ura/frontend-developer
Yhteydenotto: jarmo@lamia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Lamia kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Lamia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Lamia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä