Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Facility IT Infra Manager

RekryilmoitusHaluatko olla mukana tuottamassa Suomen moderneinta datakeskuspalvelua ja työskennellä päivittäin alan parhaimpien osaajien kanssa? Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi Facility IT Infra Manageria.

Seuraava mahdollisuutesi

Varmistat omalla työlläsi, että tuotantotilojen hallintaan käytettyjen sovellusten verkko- ja palvelininfrastruktuuri on toteutettu parhaalla mahdollisella tavalla ja vastaa palvelujemme vaatimuksia sekä asiakassopimuksiemme meille asettamia erikoisvaatimuksia. Sinulla on kokemusta suuren tuotantolaitoksen verkko- ja palvelinratkaisuista ja prosesseista, joilla vastataan palvelutuotannon ja asiakkaidemme infrastruktuurivaatimuksiin. Tunnet hyvin verkko-, palvelin- ja tallennustekniikan ja tietoturvan osa-alueet kyberturvallisuudesta ja verkkoturvallisuudesta aina IT-järjestelmien turvallisuuteen asti.

Kuka sinä olet?

Sinulla on taskussasi tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto sekä vähintään viiden vuoden kokemus IT-infrastruktuuriin ja tietoturvaan liittyvistä vaativista tehtävistä. Tunnet datakeskusinfrastruktuuriin liittyvät haasteet entuudestaan. Pystyt kehittämään prosesseja, työkaluja ja ohjeistuksia, ja johtamaan matriisiorganisaation toimintaa. Kommunikoit infrastruktuuriasioista selkeästi ja vakuuttavasti asiakasrajapinnassa ja ymmärrät konesaliasiakkaan jatkuvuushuolet hyvin.

Tuotat selkeää ja hyvälaatuista dokumentaatiota, suunnitelmakuvia ja työohjeita. Arvostamme erittäin paljon sertifikaatteja sekä henkilöstömme ansioluettelossa (esimerkiksi ITIL, vendor, turvallisuus, sähkö, tekniikka) että laitoksemme toiminnoissa (esimerkiksi ISO 27001/22301/14001/9001, Leed, Ceeda). Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Unelmakollegamme on innovatiivinen ja motivoitunut tiimipeluri, joka uskaltaa kertoa mielipiteensä ja nostaa esiin uusia toimintaamme optimoivia ratkaisuehdotuksia. Arvostamme analyyttistä, järjestelmällistä ja tuloshakuista työotetta sekä paneutumista yksityiskohtiin. Olet osa tiimiä, jonka jäsenet varmistavat aina toistensa selustan, joten toivomme sinullakin olevan nälkää laajentaa osaamistasi oman ydinalueesi ulkopuolelle.

Miksi tulisit meille?

Telia on kasvun paikka – liiketoimintamme kukoistaa, kun sinä kasvat ja kehityt. Riippumatta roolistasi, saat työskennellä vallankumouksellisen tekniikan ja innovaatioiden sekä eri osa-alueiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut, joustavuutta ja parhaat työkalut, jotta voit vaivattomasti yhdistää työn ja vapaa-ajan toisiinsa. Sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa ammatillista osaamistasi koko datakeskustoiminnon osalta.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille näköisesi työpaikkahakemus palkkatoiveineen rekrytyökalumme kautta viimeistään 21.5.2018. Tavoitteenamme on löytää sopivat kandidaatit joutuisasti ja edetä valintapäätöksiin mahdollisimman pian. Toimithan siis nopeasti - käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja hankkeestamme, joukkueestamme ja tästä avoimesta tehtävästä antaa: Head of Datacenter Operations, Matti Tella puhelimitse 040 302 3033 (hakuajan ollessa käynnissä torstaisin ja perjantaisin klo 13-15) tai meilitse matti.tella@teliacompany.com.

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 7.5.2018 - 21.5.2018
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.telia.fi/career/ura-telialla
Yhteydenotto: matti.tella@teliacompany.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Konesalipalvelut

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä